Galatasaray'da kart cezası olan Muslera, sakatlıkları bulunan Icardi ve Ross bu mücadelede forma giyemeyecek.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Galatasaray İstanbulspor maçı yayıncı kuruluşun duyurusunu yaptığı TOD uygulamasına üye olunarak ücretsiz olarak izlenebilecek.

TOD TV NEDİR, NASIL ÜYE OLUNUR?

TOD TV, yeni nesil dijital içerik platformları arasında yer almaktadır. Kurulum ve taahhüt olmadan izleme imkanı sunan dijital platforma üye olmak oldukça basit. Sitede bulunan spor ve eğlence paketlerinden size en uygun olanını seçerek, satın alıp kurulum olmadan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!"

TOD ücretsiz üye olma ekranı

HEDEF 3 MAÇTA 9 PUAN

Sarı-kırmızılı takım, 8 Ocak'ta oynayacağı Fenerbahçe derbisine 6 maçlık galibiyet serisiyle gitmenin planlarını yapıyor. Kadıköy'e kadar sırasıyla İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü ile karşılaşacak Galatasaray'da hedef bu 3 maçta 9 puan almak ve 6'lı seriyi tamamlamak.

"ZİRVEYE KADAR DURMAK YOK"

İstanbulspor maçı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Okan Buruk, yakaladıkları rüzgarın tersine dönmemesi için İstanbulspor maçının çok önemli olduğunu kaydetti. Hazırlık döneminin geride kaldığını ifade eden Buruk, "Artık her şeyimizle lige odaklanmalıyız. Taraftarlarımız bizden şampiyonluk bekliyor. Ama öncelikli hedefimiz zirve.. Zirveyi alana kadar durmak yok" diye konuştu.