343 Digital'in haberine göre genç kalecinin menajeri geçtiğimiz günlerde kulüp binasına gelerek Sarı-lacivertli yöneticilerle görüşme yaptı.

Fark 220 bin

Eski Galatasaraylı Mbaye Diagne Arabistan'da şov yapıyor Eski Galatasaraylı Mbaye Diagne Arabistan'da şov yapıyor

Dinamo Zagreb'te yıllık olarak 780 bin Euro kazanan 28 yaşındaki Hırvat milli kalecinin Fenerbahçe ile senelik 1 milyon Euro üzerinden anlaşma sağlaması bekleniyor.

Zagreb'te 6. sezonunu geçiriyor

2016-2017 sezonundan bu yana Dinamo Zagreb'in kalesini koruyan 1.87'lik Livakovic burada 283 defa forma giydi. Başarılı kalecinin kulübü ile sözleşmesi 15 Haziran 2024'te bitiyor.

Dünya Kupası'nda parladı

2022 Katar Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı'nın kalecisi turnuvadaki 7 maçta da kaleye geçti. Bu 7 maçta toplam 7 gol yinen Livakovic, Hırvatistan'ın 3.'lük serüveninde 2 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

İrfan Can'ın bonservisi alındı

Fenerbahçe sezon başında TFF 1.Lig ekibi Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat'ın sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu 1.2 milyon Euro karşılığında aldı ve 24 yaşındaki file bekçisini kadrosunda tuttu.

Galatasaray'a önerildi

Livakovic, devre arası transfer döneminde menajerler tarafından Galatasaray'a önerilmiş, Muslera'nın devam eden sözleşmesinden dolayı temaslar yaz transfer dönemine bırakılmıştı.