Takımlar, 20-28 Mart arası Milli araya gidecek. Süper Lig lideri Galatasaray, bu arayı boş geçirmek istemiyor. Form tutmak adına maç yapacak. Sarı-kırmızılı takımın hazırlık karşılaşmasındaki rakibi de belli oldu: Azerbaycan ekibi Karabağ...

KARABAĞ - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Galatasaray, 26 Mart Pazar günü saat 19:00'da Azerbaycan ekibi Karabağ ile hazırlık maçı organize edecek. Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanması planlanan maçla ilgili detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

GS TV'DEN YAYINLANACAK

Galatasaray - Karabağ hazırlık karşılaşmasını GS TV'nin yayınlayacağı kaydedildi.

MAÇ GELİRLERİ DEPREMZEDELERE GİDECEK

Bu mücadelede oynanacak tüm gelirler ülkemizde depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanacak.

KARABAĞ'IN SON DURUMU

Azerbaycan ekibi Karabağ, Azerbaycan Premier Ligi'nde 26 maçta topladığı 68 puanla namağlup şekilde liderliğini devam ettiriyor. 

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne G Grubu'nda başlayan Karabağ; Freiburg, Nantes ve Olympiakos'un bulunduğu gruptan 3.çıktı ve Konferans Ligi'nde yoluna devam etti.

Galatasaray yönetiminden Dries Mertens açıklaması Galatasaray yönetiminden Dries Mertens açıklaması

Avrupa Konferans Ligi Son 16 play-off turunda Belçika ekibi Gent ile karşı karşıya gelen Siyah-beyazlı ekip penaltılar sonucunda rakibine 5-3 mağlup oldu ve Avrupa defterini kapattı.

EKSTRA HABER: YÖNETİMDEN KONYASPOR MAÇINA PRİM

Süper Lig'de galibiyet serisini 14 maça çıkaran Sarı-kırmızılı takımda futbolculara 1 gün izin verildi. Oyuncular bugün Florya'da bir araya gelip Konyaspor maçı hazırlıklarına start verdi.

Galatasaray yönetimi, Kasımpaşa galibiyetine prim vermedi ancak Konyaspor deplasmanı öncesi prim dağıtma kararı aldı. Sarı-kırmızılı takım, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılırsa Dursun Özbek ve yönetimi fedakarlık yapmaktan kaçınmayacak ve oyunculara prim verecek.

Gelen haberlere Sarı-kırmızılı yönetimin ilk etapta 5 milyon TL'yi gözden çıkardığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamayı Galatasaray Başkan Dursun Özbek, Perşembe günü futbolcularla bir araya gelerek paylaşacak.

Konyaspor - Galatasaray mücadelesi 17 Mart Cuma günü saat 20:00'de oynanacak. Bu karşılaşmada cezalı Nelsson ve sakatlığı bulunan Mertens forma giyemeyecek.