CANLI İZLE

Galatasaray Kayserispor Şifresiz Bein Sport Canlı İzle! (Galatasaray 11'i belli oldu)

Abone Ol

Galatasaray şampiyonluk yolşundan kopmak istemiyor, Kayserispor lige tutunmak istiyor. Galatasaray, Süper Lig'de 33 puanla 6. sırada bulunuyor. Sarı kırmızılılar ligde geride kalan 19 maçtan 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kayserispor, Süper Lig'de 11 puanla son sırada yer alıyor. Kayseri ekibi bu sezon 19 lig maçından 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti.

Galatasaray - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Bein Sports Şifresiz izle = https://www.digiturkplay.com.tr/ (Üyelik gerektirebilir)

Galatasaray, Süper Lig’in geride kalan bölümünde 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 33 puanla 19. haftayı 6. sırada tamamladı. Hes Kablo Kayserispor ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi sonucunda 11 puan topladı ve 19. haftayı son sırada bitirdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan müsabakayı Galatasaray, 3-2’lik skorla kazanmıştı.

Galatasaray'ın 11'i

Galatasaray XI: Muslera, Linnes, Marcao, Donk, Mariano, Seri, Ömer, Emre Akbaba, Feghouli, Belhanda, Adem.

Kayserispor XI: İsmail Çipe, Emre Taşdemir, Diego, Djedje, Miguel Lopes, Mesanovic, Ben Rienstra, Campanharo, Uzodimma, Mario Situm, Pedro Henrique.: İsmail Çipe, Miguel Lopes, Oğuzhan, Rienstra, Emre Taşdemir, Campanharo, Situm, Enver Cenk, Emre Demir, Henrique, Mesanovic

Abone Ol