Takımımız, ofis taşıması
, grupta yenilgisiz olan İsrail takımını 88-75 mağlup ederek grup liderliğini aldı.

Dee Bost, Dylan Ennis, Göksenin Köksal, Angelo Caloiaro ve Sadık Emir Kabaca beşiyle maça başlayan takımımızda üç basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Dylan Ennis 24 sayısıyla en skorerimiz oldu. Angelo Caloiaro 18 sayı ve 10 ribaunt ile double-double yaptı. Sadık Kabaca ise 17 sayı ve 5 ribauntla mücadeleyi tamamladı.

Ergin Ataman'dan Galatasaray açıklaması Ergin Ataman'dan Galatasaray açıklaması

Dylan Ennis’in muazzam ilk çeyrek performansıyla sivrildiği ilk çeyrekte 03:38’deki molaya takımımız 17-11 üstünlükle giderken sayıların 16’sı Ennis’ten geldi. Moladan güçlü dönen İsrail ekibi 7-0’lık seriyle ilk çeyreği 18-17 önde kapadı. 

Dengede başlayan ikinci çeyrekte Dee Bost’un ardından Sadık Kabaca’nın üst üste sayılarıyla rakibe yanıt verdik. Sadık Kabaca’nın son hücumda boyalı alandan sayısıyla ilk yarıyı 45-39 önde geçtik.Dylan Ennis 18 sayı, Sadık Kabaca 10 sayı, Tyus McGee 8 sayıyla ilk yarıdaki en skorerlerimiz oldu.

Üçüncü çeyrekte reaksiyon vererek 6 sayılık farkı çabuk eriten Hapoel Holon’a karşı Sadık ve Caloiaro ile yanıt veren takımımız son çeyreğe 60-59 önde girdi. 

Final periyoduna savunma ve hücumda iyi başlayan Galatasaray Nef, çeyreğin yarı dilimlik bölümünü 73-65 önde geçti. Dee Bost’un hücumda sazı eline almasıyla farkı çift hanelere çıkaran takımımız, Ennis’in üçlüğüyle 83-70’lik üstünlük kurdu (02:39). Grup liderliği için 10 üstü farkı kovalayan Yenilmez Armada, 32. saniyede Ennis’in kritik üçlüğüyle farkı açtı ve iyi savunma ile beraber Hummer’ın son sayısıyla rakibi 88-75 devirerek liderliği aldık.

Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki Fenerbahçe Beko mücadelesine hazırlanacak.

(Galatasaray.org)