Sarı-kırmızılı yönetim, yıldız orta sahayı ikna etmek için NEF Stadı'nda görüşme yapacak.

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANACAK

Yönetimin ağırlayacağı menajerle, derbi sonrası masaya oturularak bir anlaşma zemini aranacak. Sezonu Juventus'ta kiralık geçiren, ancak bonservisi PSG'de olan 28 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonunu İtalyan kulübünün kullanmayacağı, Galatasaray'ın da bu gelişme sonrası devreye girdiği öğrenildi.

Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı? Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı?

TORREIRA ISRARCI OLURSA

Normal şartlar altında Lucas Torreira'yı satmayı kesinlikle düşünmeyen, hatta bununla ilgili kararı Uruguaylı ön liberoya da bildiren Galatasaray, buna rağmen Paredes'le görüşmelere başladı. Sebebi ise Torreira'ya gelen tekliflerin giderek yükselmesi ve kafa karıştırmaya başlaması. Eğer Torreira gitme konusunda ısrarcı olursa, Paredes'le yapılacak anlaşma, ön libero transferinde Galatasaray'ın işini bir hayli kolaylaştıracak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TECRÜBESİ YÜKSEK

Daha önce 52 kez Arjantin Milli Takımı forması giyen 1.80 boyundaki Paredes, güçlü fiziği ve oyun zekasıyla mevkisinde ön plana çıkan bir isim. Ciddi bir Şampiyonlar Ligi tecrübesi de bulunan Güney Amerikalı oyuncunun, Torreira'nın ayrılması halinde onu aratmayacağı tahmin ediliyor.

DERBİ SONRASI TRANSFERİN KADERİ BELİRLENECEK

PSG cephesinin bu transfere sıcak bakması da Sarı Kırmızılılar'ın en büyük avantajı olarak görülüyor. Derbi sonrasında yapılacak görüşmeler, bu transferin kaderini belirleyecek. Ancak yönetimin listesinde 6 numaralı pozisyon için başka önemli yıldızların da olduğu belirtiliyor.

(Fanatik)