Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

Gazeteci Hakan Can, Erkan Özdamar'ın kanser hastalığıyla ilgili çarpıcı bilgiler aktardı.

ASKERLİKTEN MUAF OLMA SEBEBİ TİROİD KANSERİ

"Evet Erkan Özdamar askerlik yapmamış. Ama neden muaf? Çünkü Erkan Özdamar, askerlikten önce tiroid kanseri geçirmiş. Kontrolleri de devam ediyor. Kimse öküz altında buzağı aramasın."

"BEN İFADE VERMEM, VAR KAYITLARI ORTADA"

"MHK soruşturma başlatmış. Hakemlerden ifade istemişler. Güvenilir kaynaklardan aldığım bilgiye göre, Erkan Özdamar 'Ben ifade falan vermem, VAR kayıtları orada' demiş."

"Erkan Özdamar'ın geçmişte kanser geçirdiği bilgisine Ali Koç da ulaşabilir TFF de ulaşabilir. Bu bilgi TFF'de var. Çünkü ben bu bilgiye ulaşabiliyorum. Bir adamı ahlaksızlıkla suçlarlarken TFF bir açıklama bile yapmıyor. Askerlikten muaf ama 12 km koşabiliyor."

ERKAN ÖZDAMAR KİMDİR?

1988’de Ankara’da dünyaya gelen Erkan Özdamar, Başkent Üniversitesi Spor Bilimleri bölümünden mezun olurken yüksek lisansını da aynı üniversitede yaptı. Dans eğitmenliği yapan Özdamar, Uluslararası Spor ve Dans Eğitmenliği sertifikalarına sahip. Ankara bölgesi hakemlerinden Özdamar, 2020- 21 sezonunda Süper Lig’de düdük çalmaya başladı. Özdamar, TFF’nin 23 Aralık’ta açıkladığı listede, FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler arasında yer aldı.

(Hakan Can YT)