Kadın Voleybol Takımı'nın 2 hafta önce düşme hattına girmesi, Erkek Basketbol Takımı'ndaki başarısız sonuçlar, yönetimin huzurunu kaçırmış durumda.

2 YÖNETİCİYLE YOLA DEVAM EDİLMEYECEK

Dursun Özbek'in yanına Ünal Aysal'ın ekibinden 2 yönetici Dursun Özbek'in yanına Ünal Aysal'ın ekibinden 2 yönetici

Galatasaray'da basketboldan sorumlu yönetici Can Natan ve voleyboldan sorumlu yönetici Mehmet Cibara'yla sezon sonunda yollar ayrılacak.

Başkan Dursun Özbek, bu isimlerin yerine yeni yöneticilerle kongreye girecek ve önümüzdeki sezonlarda daha iddialı kadrolar oluşturulacak.

ÖMER YALÇINKAYA'YI VETO ETTİ

Erkek Basketbol Takımı'nda Genel Menajer Turgay Zeytingöz'ün görevine son verildi. 1 gün sonra Can Natan tarafından Ömer Yalçınkaya'nın göreve geldiği açıklanmıştı.

Camianın tepkilerine kulak veren Dursun Özbek, Ömer Yalçınkaya'yı veto etti. Önümüzdeki günlerden yolların ayrılması bekleniyor.

METİN ÖZTÜRK ÇIKAN İDDİALAR HAKKINDA NE DEDİ?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, amatör branşlarda yaşananlarla ilgili: "Bizim lokomotifimiz futbol. Ana gündemimiz Adana Demirspor ve Kopenhag maçları. Bu kararları branş yöneticileri verir. Bana su topunun hocasını sorsanız bilmem, o branşın sorumlusu var." ifadelerini kullandı.

YAZ VE ÖZGÖRKEY İSTİFA ETMİŞTİ

Galatasaray yönetiminde daha önce Mağazalardan sorumlu Cemal Özgörkey ve Erden Timur'u hedef alan sözler kullanan Levent Yaz'ın istifa ettiği biliniyor.