Metin Öztürk'ün maç sonu basın mensuplarına verdiği demeçler şöyle...

"BİLDİKLERİ VARMIŞ"

"Bazıları herhalde bekliyormuş, biz ne olduğunu anlamaya çalışırken tweetler atıldı. Demek ki bir bildikleri varmış."

"PLANLARI VARDI"

Erman Toroğlu'dan Okan Buruk'a Icardi tavsiyesi
Erman Toroğlu'dan Okan Buruk'a Icardi tavsiyesi
İçeriği Görüntüle

"Hiçbir algı Galatasaray'ı yolundan döndüremeyecek. Ne Adana Demirspor'un başkanı, ne de ikinci başkanı Metin Bey açıklama yapmadan suyun öbür tarafından tweetler görmeye başladık. Demek ki bir planları, bir hazırlıkları vardı."

"DÖRDÜNCÜ HAFTADAN SONRA LİG BİTER"

"Evet, kıskanılıyoruz. İki senedir şampiyon oluyoruz, üçüncü sene şampiyonluğumuza çok az kaldı. Çok geride kaldılar, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Perişanlar, çaresizler. Kabul ediyorum, bu da onların kusuru. Doğru düzgün bir yönetim seçselerdi ve doğru düzgün yönetiliyor olsalardı bu durumda kalmazlardı. Adana Demirspor ilk defa mı haksızlığa uğruyor, Galatasaray ilk defa mı haksızlığa uğruyor? Her haksız penaltıdan sonra takım çekilecekse, dördüncü haftadan sonra lig biter."

"ONLAR ADINA ÜZÜLÜYORUM"

"Fırsatçıları kınıyorum, sezon sonunda onlara gereken cevabı vermiş olacağız. Suyun öbür tarafındaki rakibimizin yedinci sıradaki yöneticisi açıklama yapıyor, 'Yabancı VAR istiyoruz' diyor. Bugünkü VAR Türk müydü? Ne olursa olsun, her koşulda, adaletsizliğin olduğu ortamlarda bile Galatasaray'a yetişemiyorlar. Ara transfer döneminde Galatasaray'ın daha da kuvvetlenmiş olması onları endişelendiriyor. Onlar adına üzülüyorum. Hepimiz üzgünüz. Belli ki sabaha kadar da uyuyamayacağız. Belli ki pusuda bekleyenler vardı, attıkları tweetlerden de görüyoruz. Onları kendi komedileriyle baş başa bırakıyoruz." şeklinde konuştu.