Galatasaray'a karşı hamle yaptı! Lig tescil edilmeyebilir... Galatasaray'a karşı hamle yaptı! Lig tescil edilmeyebilir...

Metin Öztürk, sakat futbolcular ve mali sıkıntılarla ilgili çıkan iddialara cevap verdi.

"DÜN 80 MİLYON TL ÖDEME YAPTIK"

"Futbolcu kardeşlerimize dün nakit 80 milyon TL ödeme yaptık. Biz Florya'da 40 dönüm satın aldık. İki bankadan 1 milyar 85 milyon TL 18 aylık bir kredi kullandık. Başkanımız bunu olağanüstü bir çabayla 6 ayda kapattı. Böyle bir kulübün finansal olarak zorda olduğunu söylemek mümkün değil. Sponsorluklar geçen seneki gelirlerin 4-5 katı, tribün gelirleri öyle. Bunu yapabilecek kulüp sayısı çok azdır. Tekse bilin ki Galatasaray'dır."

ICARDİ'NİN SAKATLIĞI HAKKINDA

"Mauro Icardi son 7 haftadır sakat sakat oynuyor. Yüzüne aldığı darbeden dolayı idmanlara bile maske ile çıkıyor. İnsan sağlığından bahsediyoruz. Alınacak 1 puandan, 3 puandan daha önemli. Okan hocamız birkaç maç riske etmeyecek."

TRANSFER SÖZLERİ

"Transfer çalışmaları Galatasaray'da hep devam eder. Bizim envanterimiz futbolcu. İhtiyaç olan yerleri hoca ve teknik heyet bildirir, yönetim de gereğini yerine getirir. Ocak ara transfer dönemi geliyor. İhtiyaç olan mevkilere mutlaka futbolcu alınacaktır, ihtiyaç fazlası olan futbolcular da ihtiyacı olan kulüplere ihraç edilip kulübe gelir kazandırılacaktır." şeklinde konuştu.