Sarı-kırmızılı camianın 1 milyar 16 milyon TL gelir beklediği projeye yoğun ilgi gösterildi ve rezidansların tamamı iki saat içinde tükendi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, konuşması esnasında son 4 daireye alıcı çıkmayınca bir jest yaparak bu daireleri satın aldı. Özbek kalan 4 daireyi aldığını açıkladıktan sonra stadyumda alkış aldı.

ADNAN POLAT, FARUK SÜREN VE ALİ DÜRÜST DE KATILDI

Geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 2.Başkan Metin Öztürk, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, yönetim kurulu üyeleri ve eski başkanlar Adnan Polat, Faruk Süren ile Ali Dürüst de katıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, futbol takımı da lansmanda yer aldı.

DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMALARI

Galatasaray'da 5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi Galatasaray'da 5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi

Başkan Dursun Aydın Özbek, sahneye çıkarak yaptığı konuşmada GS Residence projesinde emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Galatasaraylılar hepiniz hoş geldiniz. Mecidiyeköy’de bulunan gayrimenkulümüzün doğru koşullarda geliştirilip değerlendirilmesi, kulübümüzün ileriki dönemde atacağı adımları kolaylaştırması açısından büyük bir önem arz ediyor. Bizim için çok değerli olan bu projede emlak piyasasında global anlamda güçlü bir şirketle, özellikle yabancı yatırımcılar konusunda beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayan Nevita ile çalıştık. Basın toplantısında ifade etmiştim değerli Galatasaraylılar. Galatasaray'a yakışan aslan gibi bir proje olacak demiştim. Bugün ifade etmek isterim ki lansman öncesinde projemizin büyük bölümünde imza aşamasına gelmiştik. 134 tane dairemizin satıldığını görmek istiyordum. Projemize ilgi gösteren bütün Galatasaraylılara, bütün bu projeye destek veren herkese son derece büyük bir teşekkür gönderiyorum.” 

“Değerli Galatasaraylılar, İmza töreninden sonra büyük bir talep patlaması oldu. Yüzde 70 oranındaki daireyi satışa sunalım dedik. Kısa sürede sona ereceğini tahmin etmiştim. Dolayısıyla bu projede emeği geçen herkese, özellikle Faruk kardeşime çok teşekkür ediyorum. Çok büyük emek sarf ettiler. Yabancılara satış konusunda çok büyük deneyimleri var. Onlara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.Projede büyük teşekkürü hak eden diğer bir kişi de Sportif A.Ş.’de başkanvekilim olan değerli kardeşim Erden Timur. Gerçekten çok iyi bir Galatasaraylı. Her konuda fedakar, Galatasaray için gerektiği her yerde hazır, fedakarlıktan kaçınmayan çok değerli kardeşim. Bu projede çok büyük emek verdi. Ona teşekkürlerimi gönderiyorum.”

(Hürriyet)