Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için üst düzey bir orta saha transferi istiyor.

Sarı-kırmızılılar şimdiden 3 futbolcu alternatifi belirledi.

1- MATT O'RİLEY

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

Okan Buruk'un en çok arzuladığı transferlerin başında yer alıyor. Bu sezon Celtic formasıyla 47 maça çıktı. 18 gol atıp 18 asist yaptı ve 36 gole direkt katkı verdi.

Londra'da dünyaya gelen 23 yaşındaki merkez orta saha, Danimarka Milli Takımı'nı seçti. Piyasa değeri ise 13 milyon Euro.

2- GABRİEL SARA

Brezilyalı orta saha, Championship ekiplerinden Norwich City forması terletiyor. Bu sezon 53 maça çıktı, 14 gol atıp 13 asistlik katkı sağladı. Galatasaray'ı endişelendiren tek nokta Avrupa deneyiminin fazla olmaması. Şampiyonlar Ligi'ndeki yüksek tecrübe onu aşabilir.

3- NİCOLAS DOMİNGUEZ

Geçen sezon Fenerbahçe'nin gündemine gelen Arjantinli orta saha, 10 milyon Euro karşılığında Nottingham'ın yolunu tutmuştu. Oyunu daha çok iyi yönlü oynayan Dominguez bu sezon 32 maçta 3 gol atıp 2 asistlik katkı verdi. Tarz olarak tekniğinden daha çok fiziğiyle ön plana çıkıyor.

KEREM DEMİRBAY'A NE OLACAK?

Okan Buruk, önümüzdeki sezon Kerem Demirbay'a kaptanlık vermeyi düşünüyor. 30 yaşındaki orta saha, Avrupa maçlarından ziyade lig maçlarında süre bulacak.