Ajax'ta taciz skandalı sonrası görevine son verilen sportif direktör Marc Overmars yerine adaylardan birinin Luis Campos olduğu belirtildi.

Hollandalı spor gazetecisi Henk Spann, Ajax'ta seçeneklerden birinin Portekizli futbol adamı olduğunu söylerken, Campos ihtimalinin güçlü bir seçenek olduğunu söyledi.

Spann, açıklamasında, Campos'un sportif kariyerindeki yakaladığı başarılardan bahsederken, Mbappe, Martial, Lemar, Fabinho ve Bakayoko gibi isimleri genç yaşta keşfettiği ve transferlerinden önemli kar ettiğini vurguladı.

Hollandalı gazeteci ayrıca, Luis Campos'un gençler yanında transferde tecrübeli isimleri de tercih ettiğini, Lille'e Burak Yılmaz ve Jose Fonte gibi isimleri aldığını, bu futbolcuların bir sonraki satışta kar getirmeyeceğini bilmesine rağmen, takımda büyük başarı yakaladığını aktardı.

Gelecek sezon yapılanmasını 57 yaşındaki Campos ile yapmak isteyen Galatasaray'ın bu haber sonrası nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenmeye başladı.

AJAX, ALTAY BAYINDIR'I İZLEYECEK

Fenerbahçe’de 3.5 ay sonra kaleye dönen Altay Bayındır, perşembe günü Slavia Prag mücadelesinde teknik heyetin en önemli kozu olacak.

Ajax’ın izleme ekibinin Altay ile ilgili detaylı bir rapor hazırladığı, sakatlık sonrası Slavia Prag maçında başarılı kalecinin performansını yakından takip edeceği kaydedildi.

Altay Bayındır, 2019 yılında 1.5 milyon euro karşılığında Ankaragücü'nden transfer edilmişti. 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi, 2023 yılında sona eriyor.

(Sporx)