Galatasaray'da transfer sezonunun en başından beri orta saha için birçok isim çıktı, çember iyice daraldı. Bir yıldız ismin transferinde sona gelindiği öğrenilirken bir başka yıldız için de fırsat kollanıyor. Hatta bu doğrultuda kulübüyle de temasa geçilmiş durumda.

Marco Verratti ismi geçse de hem Arapların devreye girmesi hem de yüksek maliyet, İtalyan oyuncunun Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimalini neredeyse sıfıra indirdi.

Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia Galatasaray'a Malili 10 numara: Kamory Doumbia

Sonrasında ise İngiltere Premier Lig’de Tottenham’da görev yapan Tanguy Ndombele için harekete geçildi. Fransız basını, yıldız oyuncu için Aslan’ın önemli bir mesafe katettiğini öne sürse de halen resmi bir açıklama gelmedi.

En ciddi aday Saul Niguez

Yaşanan gelişmeler doğrultusunda listeye son giren isim Saul Niguez oldu. İspanya’nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid’de görev yapan yıldız futbolcu, eski günlerinden uzak kaldı. 28 yaşındaki orta sahanın, 3 yıllık sözleşmesi kalmasına rağmen takımdaki rolü eskisi kadar önemli değil.

Forma şansını da iyice yitiren Niguez için Galatasaray bir fırsat transferi kollamaya çalışıyor. Şu anda Eyüpspor’un teknik direktörlüğünü yapan ve Niguez’in eski takım arkadaşı olan Arda Turan’ın da İspanyol oyuncuyla görüşme yaptığı öğrenildi.

Oyuncu cephesi ikna edilmiş gibi gözükse de Atletico’nun nasıl bir karar vereceği merak konusu.