Seferovic'le ilgili İtalyan basını, yeni bir iddia ortaya attı.

Tuttomercato'ya göre; Sarı kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Haris Seferovic'in ocak transfer döneminde takımdan ayrılarak Benfica'ya dönebileceği belirtildi.

YOLLAR AYRILACAK

Haberde Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği başarılı oyuncudan beklenen verimi alamadığı ve ocak transfer döneminde yollarını ayırma kararı aldığı ifade edildi.

Galatasaray taraftarları, rakiplerine fark attı! Galatasaray taraftarları, rakiplerine fark attı!

Ayrıca, Seferovic'in Galatasaray'da iz bırakamadığı ve Okan Buruk'u ikna edemediği ifadeleri de yer aldı.

HAZIRLIK DÖNEMİ İYİYDİ

30 yaşındaki oyuncu, sezon öncesi hazırlık maçlarında gösterdiği performansla adeta; "Galatasaray'ın bir numaralı golcüsü benim" mesajı vermişti.

Sarı - kırmızılıların Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçta ve Salernitana ile 1-1 tamamlanan karşılaşmada birer gol atan Seferovic, 2-1 kazanılan Fiorentina mücadelesinde de yaptığı iki asistle dikkatleri üzerine çekmişti.

Antalyaspor, Giresunspor, Ümraniyespor ve Trabzonspor maçlarına ilk 11'de sahaya çıkan Seferovic, skora katkı yapamazken, performans olarak da beklentilerin altında kaldı.

ALTERNATİF KONUMA DÜŞTÜ

Giderek performansı düşen Seferovic, Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'ten sonra üçüncü alternatif durumuna düştü. 

YENİ KRİZ BERKAN KUTLU

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray'da Berkan Kutlu krizi yaşanıyor. La Liga ekiplerinden Villarreal ile oynanan hazırlık maçında sahada yer alan Berkan Kutlu, taraftarın kendisine cephe aldığını söylemişti. Beklenen performansın altında kalan genç oyuncunun takımdan ayrılacağı kaydedildi.

BERKAN KUTLU GERİ DÖNÜYOR

Milliyet'ten Nevzat Dindar, Berkan Kutlu'nun Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılabileceğini söyledi. Nevzat Dindar, "Aldığım bilgiye göre Berkan Kutlu mutsuz olduğunu dile getirdi ve eski kulübü Alanyaspor ile görüştü" ifadelerini kullandı.

VERİMSİZ PERFORMANS GÖSTERDİ

Geçtiğimiz sezonun başında Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Berkan Kutlu, beklenen performansın altında kaldı. Galatasaray forması ile toplam 61 maça çıkan orta saha, 1 gol, 4 asist kaydetti.

Bu sezon Okan Buruk'tan 13 maçta forma şansı bulan Berkan Kutlu, Türkiye Kupası'nda 1 kez gol sevinci yaşadı. 24 yaşındaki genç oyuncu, yine bir kupa maçında 1 de gol pası verdi.

VAN AANHOLT'A SON ŞANS

G.Saray’da Kazımcan’ın yaşadığı sakatlık eleştirilerin hedefindeki Patrick Van Aanholt’a gün doğmasına neden olacak. Bu sezon görev yaptığı maçlarda beklentilerin uzağında kalan Hollandalı futbolcu devre arası gönderilecek oyuncuların başında gösteriliyordu. Kupada iyi oynayan Van Aanholt’un genç oyuncunun sakatlığının ardından takıma dönmesi ve sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk’un Sivas maçında da Hollandalı sol beke görev vermesi bekleniyor.

(Tuttomercato / Milliyet)