Benfica'nın Gedson'u takımda tutma kararı alması sonrasında Galatasaray alternatif isimlere yönelmiş durumda.

Listenin ilk sırasında Mohamed Ali Ben Romdhane var. Scout ekibinin araştırmaları sonrası gündeme gelen Tunuslu yıldız yaklaşık 2 aydır G.Saray'ın hedefindeki isimlerden birisi. Esperance formasını giyen Ben Romdhane 21 yaşında ve 1.85 boyunda.

Listenin ikinci sırasındaki isim Abderrahman Harroui... Hollanda Ligi ekiplerinden Sparta Rotterdam'da forma giyen Faslı yıldız 23 yaşında ve 1.82 boyunda. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Harroui çok yönlü isim.

Patrick van Aanholt'un maliyeti ortaya çıktı

Ghezzal’dan 2 yaş büyük olan 31 yaşındaki van Aanholt’a 1.9 milyon euro garanti ücret ödeneceği belirtildi. Lig, Avrupa ve kupa olmak üzere bütün kulvarlarda 35 maça çıkması durumunda tecrübeli futbolcu 400 bin euro daha alacak. Aanholt yine her galibiyet başı 10 bin euro cebine koyacak.

Bütün kulvarlarda toplamda 30 maçın kazanılması ekstradan 300 bin euro anlamına geliyor. Bu da ortalama bir performansla Aanholt’un 1 sezonda Galatasaray’dan 2.6 milyon euroyu cebine koyması anlamına geliyor. Cim-Bom böylece yaklaşık 8 milyon euroyu bir oyuncuya bağlamış oldu. Üstelik 3 sene sonra 34 yaşına gelecek Aanholt’un satışı da pek mümkün görünmüyor.

(Milliyet)