49 yaşındaki teknik adamın önüne çıkarılan engel Galatasaray kulübünün içerisindeki "atkılar" grubunu harekete geçirdi.

Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek ve Erden Timur'a tavır! Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek ve Erden Timur'a tavır!

"AZİZ YILDIRIM'IN KARDEŞİNİ ARAMIZA SOKTUNUZ"

Faruk Süren ve Adnan Polat gibi liseli olmayan güçlü isimleri arkasına alan bir grup kongre üyesi, Galatasaray'daki üye olma şartlarına isyan ettiler.

Liseli olmayanların kulübe üye olmasının bir hayli zor olduğunu ifade eden bu grup: "Üye olmak için birçok şartı yerine getirmek zorunda kaldık. Aziz Yıldırım'ın biraderini (Acar Yıldırım) Divan Kurulu üyesi yaptınız. Biz ise kimseyi kongre üyesi bile yapamıyoruz. Bu düzen artık değişmeli. Hocamızı bile kulübe kazandıramıyoruz." serzenişinde bulundular.

OKAN BURUK 2012 YILINDA DA ÜYE OLMAK İSTEMİŞTİ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, futbolu bıraktıktan birkaç sene sonra kulübe olmak için 2 kez başvuruda bulunmuştu ancak dönemin başkanlarından olumlu cevap gelememişti. Hal böyleyken Buruk'a üye olmak için de sıra gelmemişti.

BAŞKAN ÖZBEK'İN TALİMATIYLA ÜYE OLACAK

Eski başkan Burak Elmas, tüzüğün kendisine verdiği 15 kişilik üye hakkını tamamen bitirdiği için başkan Dursun Özbek, 2022 yılında bu hakkını kullanamıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, başkan Özbek tarafından bizzat tercih ile 2023 yılında resmen üyeliğe kabul edilecek.

(GsGazete)