Galatasaray kongre üyeleri mevcut Başkan Dursun Özbek'in vaatlerinin bir çoğunu yerine getirmemesiyle ciddi bir muhalefet bloğu oluşturdu ve Sühely Batum'u aday olarak çıkardı. Batum'un listesinde Rezan Epözdemir, Ünal Aysal, Turgay Kıran ve Mete İkiz gibi önemli isimler yer alıyor.

İTALYA'YA ÇIKARMA YAPMA SEBEBİ BELLİ OLDU

Ali Ece'den Galatasaray'a transfer tavsiyesi: "Brezilyalı.." Ali Ece'den Galatasaray'a transfer tavsiyesi: "Brezilyalı.."

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, takıma 3 günlük ara verip yönetimden izin aldıktan sonra yüzeysel olarak Serie A takımlarıyla temasa geçmişti. Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Mevcut Başkan Dursun Özbek seçilirse görevine devam edecek eğer Batum seçimi kazanırsa o zaman İtalya'nın yolunu tutabilir. Çünkü Sühely Batum'un ekibinde yer alan bazı isimlerin futbolculuk kariyerinde Okan Buruk'un ayrılış şekline bazı tavırlarının bulunduğu ortaya çıktı.

YERİNE 3 ADAY HAZIRLANDI

Bu gelişmeler üzerine Sühely Batum ve ekibi, 50 yaşındaki teknik adamın yerine 3 alternatif hazırladı.

1- JOSE MOURİNHO

Son olarak Roma'yla yollarını ayıran Portekizli teknik adama Arabistan ve Çin'den astronomik teklifler geldi. Hiçbirini kabul etmedi, Avrupa'da yeniden çıkış yakalamak istiyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da temas halinde olduğu iddia ediliyor.

2- ARDA TURAN

Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkarma başarısı gösteren Arda Turan, bu yaz UEFA PRO Lisansının sahibi olacak. Son günlerde sık sık Galatasaray'ın başına geçmek istediğini belirtiyordu. Yetkililer kendisine bir şans verilmesini doğru buluyor.

3- HAMZA HAMZAOĞLU

Galatasaray'da 6 ayda 3 kupa zaferi ve 4.yıldızla tarihteki yerini aldı. 54 yaşındaki teknik adam, ayrıldığı vakitten bu yana hiçbir zaman Sarı-kırmızılılara kapıyı kapatmadı.