FUTBOL

Galatasaray'da restleşme: "Erden Timur yoksa biz de yokuz!"

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un önümüzdeki dönemde Dursun Özbek'in listesinde yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.

Abone Ol

Bir süredir eşinin sağlık sorunlarıyla ilgilenen Timur, geçen hafta Dursun Özbek'ten affını istese de son kararını sezon sonunda verecek.

2 AYRILIK DAHA YAŞANABİLİR

Galatasaray'da Erden Timur'un göreve gelmesiyle Sarı-kırmızılı kulüpte önemli işlere imza atan Ayhan Akman ve Fatih Demireli, eğer 42 yaşındaki yönetici görevine devam etmezse kulüpteki görevini bırakacaklar.

Ayhan Akman, Sportif Direktör Cenk Ergün'ün yardımcısı ve altyapıdan sorumlu idareci olarak çalışıyor.

Fatih Demireli ise Ar-Ge sorumlusu olarak scout ekibine destek veriyordu. Demireli, Almanya'dan transfer edilen Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Eyüp Aydın ve Derrick Köhn transferlerinde aracılık yapmıştı.

DÜMENE CENK ERGÜN GEÇEBİLİR!

Sezon sonunda Galatasaray'da Erden Timur görevine devam etmezse onun yerini Cenk Ergün alacak. Ergün, 2017 yazında yine Dursun Özbek yönetiminde Gomis, Fernando, Belhanda, Maicon, Mariano transferlerinde önemli rol üstlenmişti.

TATİLDEN DÖNER DÖNMEZ FLORYA'DA KALDI

Bu arada geçtiğimiz gün eşi ve çocuklarıyla tatilden dönen Erden Timur soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı. Genç yönetici adım adım şampiyonluğa yürüyen Futbol Takımıyla özel olarak ilgileniyor ve teknik direktör Okan Buruk'un yanında bulunmayı eksik etmiyor.

Abone Ol