Abdülkerim Durmaz: "Taraftarlar artık pes ettiler..." Abdülkerim Durmaz: "Taraftarlar artık pes ettiler..."

Işıtan Gün, Hollanda'da takip edilen Galatasaraylı futbolcuları açıkladı...

''Burak Yılmaz, Ajax maçında oynayacak''

''Ligin bitimine 7 hafta kaldı. Bu hafta Ajax'la oynayacağız. İyi gidiyoruz, sezon öncesi hedeflerimizi tutturmaya yakınız. Burak Yılmaz'ın Fortuna Sittard'ı bırkatığı yönündeki iddialar doğru değil. Bir bir şey yazıyor, anında bir ülkede gündem oluyor, ardından başka ülkeye yansıyor haber, dedikodunun çıktıüı ülke alıp, bakın onlar da yazdı diyor; hâlbuki iddia aynı iddia. Olmayan olaylar inanılmaz biçimde yayılıyor. Burak Pazar günü Ajax maçında sahada olacak. Hiçbir sorunumuz yok. Takımımıza çok katkısı var. Biz de memnunuz o da bizden memnun. Burak 37 yaşında, inanılmaz bir kariyeri var. Antrenör olarak devam etmek isterse, bunu oturur konuşuruz."

"Kadın futbolda sezonu üçüncü bitireceğiz"

"Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın performanslarından da çok memnunuz. Kadın futbol takımımız da çok iyi gidiyor. Sezonu üçüncü bitireceğiz. Kadın futbolu konusunda daha ileri gideceğiz'' dedi. 

"7 sezon oldu"

Hollanda ekibinde 7 sezondur başkanlık yaptığını söyleyen Gün, ''Ben Fortuna Sittard'ta 7 tam sezondur başkanlık yapıyorum. Şu anda Eredevise'de 18 takımdan 9'u bizden sonra lige çıktı. Yani yerimizi sağlamlaştırdık. Bir sistem oluşturduk. Daha da ileri gitmeye çalışıyoruz. Herhangi bir değişiklil planımız yok. Üzerine koyarak gideceğiz'' şeklinde konuştu. 

Yunus Akgün, Ferdi Kadıoğlu, Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler açıklaması

Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu gibi futbolcuların Hollanda'nın Ajax, PSV, Feyenoord benzeri önemli takımları tarafından sorulduğunu belirten Işıtan Gün, ''Çok fazla detay konuşulmuyor. Ama bazı oyuncular hakkında sohbet ediyoruz. Şu anda Arda Güler'i herkes beğeniyor. Galatasaray'dan Yunus Akgün ve Kerem'i çok soruyorlar. Ferdi Kadıoğlu çok beğeniliyor'' dedi.