Galatasaray, Napoli'den ayrılan Dries Mertens ile sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncu ilk sezonunda takımın vazgeçilmezlerinden biri olurken, tararftarın da favori oyuncuları arasında yer aldı.

1 YIL UZUYOR

Sabah'ın haberine göre Mertens'in sözleşmesinin 1 yıl daha uzaması için Süper Lig maçlarının 25'inde ilk 11'de yer alması gerekiyor. Yıldız oyuncu Beşiktaş maçıyla birlikte bu sayıya ulaşmış olacak.

Kariyerine Galatasaray'da devam edecek olan Belçikalı golcü gelecek sezon 2.9 milyon kazanacak. Bonuslarla bu rakam 4 milyon Euro'ya ulaşıyor. Ayrıca yıldız oyuncu takımda ikinci kaptan olarak düşünülüyor. Dries Mertens bu sezon 27 maçta 7 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Ertem Şener: "Galatasaray'a ayıp etmişti, cefasını çekiyor!" Ertem Şener: "Galatasaray'a ayıp etmişti, cefasını çekiyor!"

TOPLAM 9 MİLYON EURO KAZANACAK

Belçikalı yıldız, Sarı-kırmızılı kulüpten 1.2 milyon Euro imza parası almıştı. 2 yıl için toplam 8 milyon Euro maaş kazanacak olan Mertens'e Galatasaray, 9.2 miyon Euro ödeme yapmış olacak.