Galatasaray, bir yandan şampiyonluk yürüyüşüne emin adımlarla devam ederken, diğer yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmaya çalışıyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar, ilk etapta mevcut kadro içerisindeki isimlerin geleceği konusunda karar almaya çalışıyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLAYABİLİR

Buna göre Juan Mata, Bafetimbi Gomis, Fredrick Midstjö ve Adekugbe, önümüzdeki haftalarda sergileyeceği performansa göre takımda kalacak. Öte yandan Okan Kocuk, yakından takip edilecek ve kontratı biten Emre Taşdemir ile sözleşme yenilenmeyecek.

ZAKHARYAN YENİDEN LİSTEDE

Bu sezon kadrosunu yıldızlarla dolduran Sarı-Kırmızılılar, yaz transfer döneminde bu takımın içerisine yıldız adaylarını da eklemeyi hedefliyor. Galatasaray Yönetimi, ilk etapta orta saha için iki ismi gündemine aldı. Daha önce defalarca gündeme gelen ancak ailesi ile arasındaki sorunlar yüzünden transferi gerçekleşmeyen Arsen Zakharyan, yeniden listeye girdi.

TEKNİK EKİP DE İSTİYOR

Cim Bom, Rusya’da Dinamo Moskova forması giyen 19 yaşındaki 10 numarayı kadrosuna katmak istiyor. Ayrıca orta sahanın solunda ve sağında oynayabilen genç futbolcuyu, teknik ekip de kadroda görmeyi hedefliyor.

KONSTANTELİAS İÇİN OLUMLU RAPOR!

Listeki bir diğer isim de Yunanistan’dan... Geçen sezonun başında Yunan ekibi PAOK’un yolunu tutan Giannis Konstantelias için scout ekipleri tarafından olumlu rapor verildi.

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

İKİSİ DE ÇOK YÖNLÜ...

Yunan futbolcu da tıpkı Zakharyan gibi çok yönlü. Her iki ayağını da kullanabilen 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, sol kanatta da görev yapabiliyor.

(Fanatik)