Sarı-kırmızılı takımın, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği sol bek adayları belli oldu.

1- ALEX SANDRO

Galatasaray'ın sol bek transferi için transfer listesinde olan futbolculardan birisi de Juventus forması terleten Alex Sandro. 32 yaşındaki Sambacı sol bekin kulübü Juventus'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Deneyimli oyuncunun önümüzdeki sezon Serie A ekibinde yer alması beklenmiyor.

2- ALEX TELLES

Galatasaray'da transfer gündemine gelen adaylardan  biri de Alex Telles. 30 yaşındaki Brezilyalı, kiralık olarak Sevilla'da forma giyiyor. Premier Lig ekibi Manchester United ile olan sözleşmesi 2024'de sona erecek olan Telles'in İngiltere'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. MaNu'da Shaw ve Malacia'nın gerisine düşen Telles'in forma şansı bir hayli azaldı.

Telles, bir dönem Galatasaray'da forma giymiş ve 60 maçta 2 gol 4 asistlik katkıyla oynamıştı.

ALEJANDRO GRIMALDO

Galatasaray'ın sol bek transferindeki birinci önceliği Alejandro Grimaldo. Sarı-kırmızılılar, Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 27 yaşındaki İspanyol futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Yaz transfer gündeminde de Galatasaray'ın gündemine giren Grimaldo, Aslan'ın teklifine sıcak bakmamıştı.

Başarılı sol bek, 2016 yılından beri formasını giydiği Benfica'dan ayrılarak yeni bir maceraya hazırlanıyor.

Grimaldo, bu sezon Portekiz ekibinde çıktığı 40 maçta 5 gol 10 asistle oynadı.

27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gözüküyor.

Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler! Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler!

BOL ALTERNATİFLİ KADRO OLUŞACAK

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, önümüzdeki sezon takımının 3 kulvarda mücadele edecek olmasından dolayı transferlere büyük önem veriyor.

Sarı-kırmızılılar, yıllardır takımın kanayan yarası haline gelen sol bek bölgesini yıldız bir futbolcuyla tamamlamaya hazırlanıyor.