Milliyet'ten Nevzat Dindar, Galatasaray'daki son transfer gelişmelerini aktardı.

"ÇOK İYİ TRANSFER GELECEK"

"Gelecek sezon işler daha kolay olacak. Bütün bildiklerinizi unutun. Bu topraklar için iyi transferler olacak. İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın gündeminde olan bir oyuncu. Bir Şampiyonlar Ligi finalini izleyelim. Hayat sizi hayallerinizin ötesine de götürebilir. İlkay Gündoğan için görüşme her zaman oluyor. Galatasaray, İlkay ve ailesiyle irtibat bundan önceki yönetim döneminde de vardı. Son oynanan Manchester United maçında jeneriklik goller attı. Ben her duyguyu yaşayan oyuncunun gelmesinin daha kolay olacağını düşünüyorum. Belki de en iyi döneminde aidiyet hissettiği yere gitmek ister. Duygusal anlamda Galatasaray, İlkay için başladığı yer. Somut olarak kulüpte değildi ama sonuçta futbolu bu takımla sevdi. Bu takıma karşı hisleri var. İlkay için en doğru zamanın bu sene olduğunu düşünüyorum."

"ICARDI TRANSFERİ SABIR GEREKTİRİYOR"

"Icardi için bugün kim gidiyor veya kalıyor diyorsa yalan söylüyor. Icardi bir süreç ve bekleyeceğiz. Mauro Icardi sürecini yakından takip ediyorum. Galatasaray taraftarları şunu iyi bilsin yazın herkes Dursun Özbek'e sallarken biz cüzdan dolu dedik. Günün sonunda insanlar bizim dediğimize geldi. Transferde bir gelişme olursa haber vereceğiz. Icardi için bugün kalıyor veya gidiyor demek yalan söylemektir. Oyuncunun tavırlarına baktığımızda, camianın ona davranış şekline baktığımızda bu aşk burada bitmemeli. Icardi 'Beni hiç kime bu kadar sevmemişti' demişti. Sevilmek güzel bir duygu. Mauro Icardi'yi eşi bile bu kadar sevmedi. Bu transfer biraz zor ama Galatasaray'ın parası da var aklı da var. Bu ay sonu Icardi konusunda gelişmeler olabilir. Galatasaray bu işi bu ay sonuna kadar bitirmek istiyor. Biraz sabır gerektiren bir transfer. Icardi'ye Galatasaray'dan başka hiçbir Türk takımı yanaşamaz bile. Randevu bile alamazlar. Dün de zaten hem eğlencesiyle seçtiği parçalarla özellikle 'Fener ağlama' demesiyle Fenerbahçe teklif yapsın diyenlere seslendi."

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe hamlesi: "Hemen yapalım!" Dursun Özbek'ten Fenerbahçe hamlesi: "Hemen yapalım!"

"TIELEMANS'A İLGİ VAR! MERTENS DE DEVREDE"

"Galatasaray'ın Tielemans'a ilgisi var. Düşünülen profillerden birisi. Kolay bir transfer değil ama Galatasaray'ın elini güçlendiren faktörler var. Mertens'in varlığı bir şans. Mertens'in yakınları üzerinden birtakım temasların kurulacağı bilgisi bana da geldi. Tielemans konusunu yaz transfer döneminde uzun süre konuşacağız. Tielemans transferi için olumlu düşünüyorum. Tielemans gündemde. Karşı tarafta kulüp yok oyuncu ve menajeriyle direkt iletişime geçilecek. Bu da transferi kolaylaştırabilecek bir unsur."

"ADAMA TRAORE VE ZAKHARYAN GÜNDEMDE DEĞİL"

"Adama Traore transferde öncelik değil. Galatasaray'ın önceliği Milot Rashica... Adama Traore'nin fiziği daha güçlü ama Rashica daha faydalı bir oyuncu. Arsen Zakharyan gündemde değil. Genç ve kaliteli bir oyuncu ama bu tarz çok oyuncu var. Galatasaray bu sene farklı bir takım kuracak. Küçük düşünmeyelim. Galatasaray'a yakışan oyuncular olacak. Sadece bahsedilen yıldızlar değil gerekirse kuyruklu yıldız bile alır Galatasaray..."

"NELSSON, ZANIOLO VE BOEY AYRILACAK"

"Nelsson dün veda etti. Görüntü o... Sacha Boey'i tutmak imkansız. Zaniolo'ya iki Premier Lig takımı Bournemouth ve Tottenham'ın teklifleri resmi. İki takım da 30 milyon euro önerdi. Torreira yüksek ihtimal kalacak. Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo yüksek ihtimalle takımdan ayrılacak ve yüksek bonservis getirisi elde edilecek."

"UĞURCAN ÇAKIR VE ABDÜLKADİR ÖMÜR'Ü İSTİYOR"

"Uğurcan milli bir kaleci. Sonuçta Trabzonspor'un kalecisi ama Galatasaray'a uzak değil. Galatasaray formasını yadırgamaz. Uğurcan'ın Galatasaray'a yakışan karakterde ve kalitede olduğunu düşünüyorum. Görüşmeler olacak. Galatasaray, Muslera'nın alternatifi olarak çok kaliteli bir kaleci transferi planlıyor. Bunun yerli olarak karşılığı Uğurcan Çakır... Galatasaray'ın Uğurcan Çakır hamlesi kaçınılmazdı. Trabzonspor'a Mostafa Mohamed, Morutan gibi isimler önerilecek. 8 milyon eurodan 5 milyon euro seviyelerine inilebilir. Uğurcan Çakır, Galatasaray'ın gündeminde. Sadece Uğurcan Çakır değil Abdülkadir Ömür de Galatasaray'ın gündeminde yer alan oyunculardan birisi."

"TAVARES KONUSUNDA BİLGİM YOK! BLAS İSMİNİ DUYMADIM"

"Nuno Tavares'i ben de gördüm ama henüz bu konuda bilgi almadım. Çok iyi bir oyuncu. Ludovic Blas ismini ise duymadım."