GOAL Almanya'ya konuşan Fatih Demireli'nin öne çıkan demeçleri şöyle...

"YUSUF DEMİR İÇİN OYNAMAK ÇEŞİTLİ NEDENLERLE ZOR"

"Antrenmanlardaki muazzam potansiyelini her gün görüyorum. Ancak çeşitli nedenlerle onun için oynamak kolay değil. Türk kökenli. Yine de Türkiye'de oynamak farklı. Bir de Türk pasaportuna rağmen yabancı sayılması sorunu var. Yabancı birlik nedeniyle maç antrenmanı yapması daha zor. Ayrıca sakatlıklar da onu uygunsuz zamanlarda durdurdu."

"İHTİYACI OLAN ZAMANI VERİYORUZ"

Galatasaray yönetiminden müjde! 2.3 milyarlık borç... Galatasaray yönetiminden müjde! 2.3 milyarlık borç...

Kışın Yusuf'a teklifler geldi ama bizim için sorun olmadı. Antrenör ekibi onun hakkında çok şey düşünüyor. Galatasaray'da önemli bir rol oynayacağına eminim. Ona ihtiyacı olan zamanı veriyoruz ve onu baskı altına almıyoruz."

"İLKAY TRANSFERİNDE YALNIZ OLMAYIZ"

"Kendisi Manchester City'nin kaptanı ve orada iyi gidiyor. Bence İlkay, Avrupa'daki hemen hemen her kulüp için çok ilginç. İlgilensek bile kesinlikle yalnız olmayız."

"ICARDI ARKADAŞ CANLISI SAKİN BİRİSİ"

"Göz kamaştırıcı bir figür ve Türkiye'de mutlak bir süperstar olarak kabul ediliyor. Ama ben onu çok aklı başında, sakin, arkadaş canlısı biri olarak görüyorum. Kişisel ilişkilerde, Mauro'nun havası ve zarafeti yoktur. Wanda çok kez kulüpte bulundu. İmzaladığında bütün aile oradaydı. Bunların hepsi çok hoş insanlar."