Ancak bazı futbolcuların yaz ayında transfer olması kaçınılmaz olacak.. Sarı-kırmızılı kulüp, 5 oyuncusu için 100 milyon Euro talep ediyor.

NİCOLO ZANİOLO

2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Zaniolo'nun 15 milyon Euro üzerinde satışının gerçekleşmesi durumunda elde edilecek kârdan %20 Roma'ya ödenecek

VİCTOR NELSSON

Piyasa değeri 14 milyon Euro olarak hesaplanan ve 2026'ya kadar kontratı bulunan bulunan Danimarkalı, 7 milyon Euro'ya alınmıştı. Sarı-kırmızılıların başarılı oyuncusundan beklentisi 25 milyon Euro.

SACHA BOEY

Rasim Ozan Kütahyalı'dan şampiyonluk yorumu Rasim Ozan Kütahyalı'dan şampiyonluk yorumu

2 yıl önce 1.1 milyon Euro karşılığında Rennes'ten alınan Sacha Boey, Kamerun Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul etmeyip Fransa için oynamak istediğini dile getirmişti. Galatasaray'ın beklediği rakam 15 milyon Euro.

LUCAS TORREİRA

Aslan'ın 6 milyon Euro bedelle Arsenal'den kadrosuna kattığı Torreira için özellikle Serie A ekipleri sezon sonunu bekliyor. Bonussuz 15 milyon Euro'dan aşağı teklifler kabul edilmeyecek.

KEREM AKTÜRKOĞLU

Devre arasında Kerem'e gelen 8 milyon Euro'luk teklifi reddeden Galatasaray, genç oyuncusunu yaz aylarında 10 milyon Euro'dan aşağı satmayacak. Aktürkoğlu'nun 2026'ya kadar sözleşmesi var.