Karaahmet, Alexis Perez'e olan teklifler hakkında Radyospor'a konuştu.

"GALATASARAY VE DİĞER KULÜPLER İLGİLENİYOR"

Takımın stoperi Alexis Perez'e Galatasaray'ın ilgisi olduğunu dile getiren Karaahmet, "Alexis Perez'e ilginin olduğunu basından görüyorum. Sadece Galatasaray değil, başka kulüpler de Perez ile ilgileniyor. Perez'i takip ettiklerini, listelerinde olduklarını biliyorum. Bu ligde de istatistikle kanıtlanmış bir başarısı var. Türkiye'de sol stoper bulmak da çok zor. İlgilenen birkaç takım var ama Perez şu anda Giresunspor için kritik bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

ŞİLE'DE GÜNDEM ERİCK PULGAR

Şili basını, orta sahaya transfer edilen Erick Pulgar kadroya dahil edilmeyip Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın ilk 11'de yer alması ile ilgili bir haber derledi.

Haberde, Erick Pulgar'ın Türkiye'de karmaşık bir durum yaşadığını, Galatasaray'a gelişinin olumlu ilerlemediğini ve yıldız oyuncunun oynamamasına rağmen sarı kırmızılı taraftarlar tarafından eleştirildiği belirtildi.

Haberin detayında ise, Rizespor'da forma giyen sarı kırmızılıların eski futbolcusu Gedson Fernandes'in attığı muthiş frikik golünün ardından Pulgar'ın eleştirilerin odağı olduğu ifade edildi.

Türkiye'ye gelişinden bu yana Pulgar, Galatasaray'ın Göztepe karşısında kazandığı maçta forma giydi, ancak sadece 61 dakika süre alabildi.

Buna ek olarak, oyuncu yedek kulübesinden iki kez girdi ve sonunda Alanyaspor ve Kayserispor ile berabere kaldı.

(Ajansspor)