Sarı-kırmızılı kulübe yakınlığıyla bilinen gazeteci Hakan Can, Galatasaray'ın minimum 600 milyon Dolar'lık bir geliri kasasına koyacağını söyledi.

"ANLAŞMA İMZALANDI"

"Galatasaray'ın Riva ve Florya projeleri bitme aşamasına geldi. Riva'yla ilgili anlaşma geçen hafta Türkiye'nin en büyük gayrimenkul geliştirme firmalarından birisi olan Rönesans İnşaat'la imzalandı. Bu projede emeği olan sayın Selahattın Beyazıt'ı saygıyla anıyorum."

"400 TANE VİLLA 12 MİLYAR TL"

"Rönesans firması öncelikli olarak ihaleye çıkan 400 tane villayı yaklaşık 3.5 milyara Emlak Konut ve Galatasaray'a teslim edeceklerine dair taahhütte bulunmuş. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek muhtemelen bunu Divan Kurulu'nda duyuracaktır. Emlak piyasasıyla 400 tane villanın 12 milyar TL'lik değerinin olacağı söyleniyor. Emlak Konut'un payı düştükten sonra burada Galatasaray'a 180 ila 240 milyon Dolar arası bir gelir gelmesi bekleniyor. Asgari rakamları söylüyorum. Bunun dışında Riva'da 200 tane daha villa üretecek alan kalıyor. Yaklaşık 2 buçuk senede bu projenin bitmesi bekleniyor."

Abdülkerim Durmaz: "Hacıosmanoğlu onlarla görüşecek..."
Abdülkerim Durmaz: "Hacıosmanoğlu onlarla görüşecek..."
İçeriği Görüntüle

"EN AZ 350-450 MİLYON DOLAR..."

"Florya'ya gelirsek Adnan Polat yönetiminde oluşturulan komisyon ihale şartnamesini belirledi ve teklifler alınmaya başlandı. Mart ayının sonuna kadar sonuçlanması bekleniyor. Galatasaray'a 350 ila 450 milyon Dolar'lık pay teklif edildiği bilgisine ulaştım. Yani yakın tarihte Galatasaray'ın kasasına 600 milyon Dolar girecek. Galatasaray elde ettiği bu gelirlerle stadına yakın Kemerburgaz tesislerine bir futbol cenneti kuracak. Bu projede emeği geçen Dursun Özbek, Selahattin Beyazıt, Mustafa Cengiz, Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ı kutluyorum. İnşallah Mecidiyeköy'deki inşaatı tamamlayıp hak sahiplerine tapularını da verirler. Umarım bu paralar Cuesta, Jelert gibi transferlere harcanmaz. Avrupa'da büyük başarılar gelir." ifadelerini kullandı.