FUTBOL

Galatasaray'ın Okan Buruk planı

Galatasaray yönetimi, teknik direktörü Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda yenilemeyi düşünüyor...

Abone Ol

Şampiyonluk yarışında zirvede yer alan Cimbom'da yönetimin, 48 yaşındaki teknik adamla uzun vadeli bir planlama düşündüğü ortaya çıktı.

1+3 YILLIK KONTRAT PLANI

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları öncelikle, 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Okan Buruk'un 1 yıllık opsiyonunu devreye sokacak. Ayrıca Özbek yönetimi, görev sürevlerini de düşünerek sözleşmeye 3 yıl daha opsiyon koydurmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte 1+3 yıl kalması planlanan ve bu sezon şampiyonluğa koşan Okan Buruk'un yıllık kazancı da kademeli olarak artacak. Yönetim bu konuda Buruk'u mutlu edecek bir plan hazırladı.

30 MİLYON TL'YE ULAŞACAK

Bu sezon 17 milyon TL kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, opsiyon devreye girdikten sonra gelecek sezon 20 milyon TL gelir elde edecek. Dursun Özbek yönetiminin göreve devam etmesi halinde kademeli olarak artacak olan Buruk'un geliri 30 milyon TL'ye kadar ulaşacak.

CAMİA, BÜYÜK BİR GÜVEN DUYUYOR

Okan Buruk ile birlikte bu sezon büyük maç kaybetmeyen Galatasaray, şampiyonluk yarışını önde götürüyor. Camia, Medipol Başakşehir ile Süper Lig, Akhisar Belediye ile de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Okan Buruk ve ekibine büyük bir güven duyuyor.

OKAN BURUK BÜYÜK MAÇ KAYBETMİYOR

Cimbom'un hocası Okan Buruk, bu sezon ezeli rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı ligde hiç yenilgi almadı.

(Takvim)

Abone Ol