Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, "Takım şu anda çok iyi gidiyor. Formumuzu yakaladık. Kulüp, oyuncular ve taraftar, tamamen birbirine kenetlenmiş durumda. Şampiyonluk için çok önemli bir avantaja sahibiz. Ama bu yüzden de rehavete kapılmayacağız. Ancak ne kadar iyi gitsek de işimizi şansa bırakmamalıyız. Bu yüzden sol bekin yanına bir santrfor transferi olmalı. Ayrıca eğer gerekli görülürse kilit bölgelere fırsat transferleri de yapılabilir" dedi.

AKSAYAN YERLERE TAKVİYE

Bu çerçevede takımın oturmaya başladığı sadece aksayan bazı bölgelere takviye yapılması gerektiği fikri ön plana çıktı. Bunun için de 3 pozisyon için transfer yapılması planlandı.

SOL BEK TAMAMEN YERLİ

Sol bek mevkisinin tamamen yerliye dönüştürülmesi kararı alındı. Aanholt’u gözden çıkaran ve Uğur Çiftçi ile anlaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, stoper için ise çalışmalarını sürdürüyor.

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap! Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap!

YÜKSEK PROFİL OLMAYACAK

Galatasaray’da bir de üçüncü forvet arayışı var. Seferovic’i göndermeye hazırlanan sarı-kırmızılılar bir de golcü alacak. Kadroda Icardi ile Gomis’in bulunmasından ve yine Barış Alper’in de bu pozisyonda oynayabilmesinden dolayı alınacak golcünün yüksek profil bir isim olmayacağı belirtildi.

(Milliyet)