25 yaşındaki Kolombiyalı stoper oyuncusunun menajeri de belli oldu.
ACUN ILICALI'NIN YAKIN DOSTU
Carlos Cuesta'yı Galatasaray'a getiren kişinin Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve gazeteci Ahmet Ercanlar'ın yakın dostu olan FIFA lisanslı menajer Erdinç Şehit'in olduğu ortaya çıktı.
Erdinç Şehit'in Acun Ilıcalı'nın bizzat sahibi olduğu takımlarından Hull City ve Maribor'un yaptığı transferlerin bazılarında da aracılık yaptığı iddia edildi.
Şehit'in sosyal medya hesabından takip ettiği bazı hesaplar...
UEFA LİSTESİNE EKLENECEK Mİ?
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, hem stoper hem de sağ bek oynayan Cuesta'yı Avrupa Ligi kadrosuna eklemeyi düşünüyor.
MOURİNHO VETO ETTİ
Cuesta haftalar önce Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve menajer Erdinç Şehit tarafından teknik direktör Jose Mourinho'ya önerildi. Mourinho'nun ekibi 1 hafta oyuncuyu yakından izledi ve olumsuz rapor verdi.
Sarı-kırmızılılar, bu transfer için Belçika ekibine 8 milyon Euro bonservis, oyuncuya da şu şekilde maaş ödemesi yapacak..
2024/25: 650 bin Euro
2025/26: 1 milyon 450 bin Euro
2026/27: 1 milyon 550 bin Euro
2027/28: 1 milyon 650 bin Euro