Süper Lig'in 30.haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 yenen Galatasaray puanını 69'a çıkarırken, Okan Buruk'un hiç vakit kaybetmeden Fatih Karagümrük mesaisine başladığı bildirildi.

5 golün atıldığı karşılaşmanın ardından NutSpor'da yaptığı açıklamalarla büyük dikkat toplayan Evren Göz takım içerisinde yaşanan bazı gelişmelere dikkat çekerken, Göz'ün iki yıldız hakkında 'Yönetime gittiler biz aynı yerde oturmak istiyoruz dediler' sözleri ilgi uyandırdı.

EVREN GÖZ: "MERTENS VE OLİVEİRA KOMŞU OLMAK İSTEDİLER"

"Mertens ve Sergio Oliveira yönetimle görüşme yapıp birlikte aynı binada oturmak istiyormuş, komşu olalım demişler ve bunu yapmışlar. Ailece görüşüyorlarmış yemeklere gidiyorlarmış. Demek ki saha dışında da oyuncular birbirleriyle konuşuyorlar, görüşüyorlar."

Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti" Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti"

"Mertens'in düşerken attığı gol çok değişikti. Kas hafızası var derler ya düşerken oraya kapattı ayağını. apoli'de efsane olan Mertens'in Galatasaray'da ilk şampiyonluğu olacak, şampiyonluğu yok."

"Barış Alper'in sarı kartı çok gereksizdi. Maç 4-1 neden sarı kart alırsınız ki. Haftaya belki 11 oynarım diye sarı kart görmemesi lazımdı."

"İcardi gol atamadığı zaman bencilleşiyor hatta oyundan çıkmak istemiyor. Topla ilişkisi çok iyi. İcardi'nin en tehlikeli hali onu en güçsüz hissettiğin andır. Bizim ligimizin çok üzerinde bir golcü. Adamın boş golü yok."