G.Saray'ın Başakşehir’e yenilip Türkiye Kupası’na veda ettiği maçın ardından Sarı- Kırmızılı futbolcuların hakem Kadir Sağlam’ın ve VAR’daki Özgür Yankaya’nın kararlarına isyanı vardı.

Yedikleri ikinci gol öncesi faul bekleyen, Mertens’in ağlara giden topu elle müdahale gerekçesiyle sayılmayan ve 2 pozisyonda penaltısı verilmeyen G.Saraylı futbolcular, soyunma odasında dert yandı.

Hem yerli hem yabancı oyuncular, “Neden bizim her maçımızda hakem hataları yaşanıyor, neden penaltılarımız verilmiyor, neden rakiplerimiz kırmızı kart görmesi gereken pozisyonda kırmızı görmüyor?” diye isyan etti.

Hakem hataları nedeniyle kaybedilen maçın ardından futbolcular soyunma odasında aldıkları kararla yayıncı kuruluşa ve gazetecilere hiçbir açıklama yapmadı.

"KONUŞURSAK CEZA ALIRIZ"

Oyuncular, kulüp yetkililerine, “Konuşursak hakemleri eleştireceğiz, sonra bizi Disiplin Kurulu’na gönderecekler, ceza alma ihtimalimiz doğacak, bu nedenle biz konuşmayalım” diyerek maç sonrası açıklama yapmama kararlarını iletti.

YENİ YOL HARİTASI

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk, Başakşehir mağlubiyeti sonrası yaptıkları toplantıda, yeni yol haritalarını belirlediler. Bu haftayı ligde maç yapmadan geçecek Sarı-Kırmızılılarda, hakem hatalarıyla ilgili bir süre beklenecek.

Ali Ece'den Mauro Icardi'ye övgüler: "Türkiye'ye gelmiş..." Ali Ece'den Mauro Icardi'ye övgüler: "Türkiye'ye gelmiş..."

MHK Başkanı Lale Orta’nın tutumundan ve hakem kararlarından rahatsız olan yönetim, bir yandan da aleyhlerine yapılan hatalarla ilgili dosya hazırlıyor.

(Cumhuriyet)