Twitter hesabından bir açıklama yapan Orhan Uluca, "Sports Digitale ile olan işbirliğini sona erdirmiş bulunmaktayım. Bu süre zarfı içerisinde göstermiş oldukları ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte programlarımın hangi platformda olacağı ise kısa süre içerisinde açıklanacaktır." dedi.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray yönetimi hata yapmazsa..." Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray yönetimi hata yapmazsa..."

Orhan Uluca'nın ardından Galatasarayyorumcular Kerem Övet ve Erinç Bilican da kanala veda etti.

Kerem Övet: Erinç’le birlikte hiç tanınmayan 2 yorumcu olarak Ataşehir’deki bir apartman dairesindeki stüdyoda başladığımız yolculuk yıllar içerisinde yüzbinlere ulaşan bir maceraya dönüştü. Bu yolda birçok güzel insanla tanıştık, Eski Açık’ta birçok önemli konuk ağırladık. Sinan Yılmaz, Orhan Uluca gibi çok değerli yorumcularla birlikte olduk. Çok zor zamanlar yaşadık, çok da güzel anılar biriktirdik. Ancak bugün itibariyle ayrılık zamanı geldi. Bugüne kadar yanımızda olan ve bizimle bu macerayı paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Hoşçakalın.

Erinç Bilican: 3 senedir bünyesinde yayın yapmış olduğum Sports Digitale kanalı ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Gece gündüz demeden, saatlerce yaptığımız yayınlarda bize destek veren ve beraber dirsek çürüttüğümüz çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Eski futbolcumuz Hasan Şaş da yorumcu olarak Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen Sports Digitale kanalıyla anlaşmasına rağmen bu kararından vazgeçmişti.