Dün oynanan karşılaşmada Galatasaray aynı anda Gündüz ve Gece’yi birlikte yaşadı. İlk yarıdaki ciddiyetsizlik, savunmada verilen akıl almaz boşluklar ve gol yeme geleneğimizin devam ettiği ilk yarı Sarı-kırmızılılar için adeta kabus gibi geçti.

Neyse ki Hamza hocanın doğru bir hamleyle Olcan’ı çıkartması ve Burak Yılmaz’ı (mecburen) oyuna dahil etmesi Galatasaray’ı adeta bambaşka bir kimliğe büründürdü.

Maçın 51. Dakikasında Kasımpaşa’nın direkten dönen pozisyonunu ‘kırılma anı’ olarak değerlendirirsek ardından gelen gol Sarı-Kırmızılıların özgüveninin yerine gelmesini sağlamış. Bu özgüven Umut Bulut ile bir üst kademeye çıkmış ve Burak Yılmaz ile tavan yapmıştır.

Umarım Hamza Hoca defanstaki bu hatalardan ders çıkarır ve lige verilen milli arayı iyi değerlendirerek, puana fazlasıyla ihtiyacı olan Karabükspor engelini sorunsuz atlatır ve 27. Haftada oynanacak olan Trabzonspor deplasmanına hazır çıkar.

2.5 Milyon €  > 10 Milyon €

Dün akşam Yasin Öztekin bize pahalı oyuncunun illa ki iyi oynayacak şartının olmadığını bir kez daha gösterdi. 2 sezon önce gelen ve 10 Milyon gibi büyük bir bonservis bedeliyle gelen Portekizli çok tartışılmış, bu kadar para eder mi, daha çocuk pişmesi lazım denirken, Türkiye Kupası’nda oynanan Tokatspor maçındaki sakatlığının ardından adeta unutulmuştu.

Yeni sezona geldiğimizde Bruma sakatlığından kurtulmuş, yine btün camiada, tribünlerde ‘Bruma’ sesleri yükselmiş ve doğal olarak beklentiler tekrardan başlamıştı.

Fakat Bruma hafif toparlanmış gibi gözükse de yine bildiğimiz çalım sevdası, son vuruşlardaki eksikliği olduğu gibi duruyor. Bunun en son örneğini  2-2 sona eren Başakşehir karşılaşmasında da görebilmekteyiz.

Bütün bu olumsuzlukları bir yana bırakmak gerekirse, yani bardağın dolu tarafından bakarsak Yasin Öztekin gibi bir futbolcu kazandı camia K.Erciyesspor’dan gelen Yasin, oynadığı bu futbolla, hırsıyla Bruma’yı daha çok yedek bırakacağına benziyor.