1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Koç Burcu ( 21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta bazı kişilerin özel hayatınıza müdahale etmesine maruz kalabileceğiniz bir hafta. Aşırı özgüvene ve yanlış umutlanmalara yer vermemelisiniz. Kişilere karşı şüpheci yaklaşımınız nedeniyle samimiyetsiz ilişkilerde problem yaratabilirsiniz. Hayatınızda devam eden çalkantılı durumlar var ve bu hafta da devam edecek. Her şeyi olduğu gibi kabul etmenizde yarar var. Bu hafta boyunca kibirden uzak durun. Ailenizle ilgili bir finansal konu var. Bu hafta bu konuda biraz gelişmeler olsa da ilerleyen aylarda netlik kazanacak. Bu hafta gelir planlarınızı iyi yapmalısınız. Bunda başarılı olacaksınız. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Ancak ilişkinizde inatçı ve her şeye muhalefet olmayın. Sorun yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda bir iş ya da bir kiralama için sözleşme imzalayabilirsiniz. Teklifleri bekleyin ve iyi değerlendirin.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Boğa Burcu ( 21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa burçları için bu hafta, gelecek zamanlarda hayatınızda yeri olmayacak ilişki ve söz vermelerden kurtulmak adına güç kazanacakları bir hafta. Sizin için artık bir önemleri kalmamış. Duygusal olarak zorlansanız da, kararın doğru olduğuna emin olacaksınız. Bu hafta boyunca insanları ve olayları değiştirmeye çalışacaksınız ki bunu yapmayın. Bu azminiz ve inatçılığınız ilişkilerinizi karmaşık hale getirmekten başka işe yaramayacaktır. Genel olarak duygusal bir haftadasınız. Henüz ciddi bir ilişkiniz yoksa yeni bir partner bulmada başarılı zamanlardasınız. İyi değerlendirin. Gerek özel gerekse iş yaşantınızda, insanlarla ilişkilerinizde hassas bir dönemdesiniz. Hafta içinde aile üyelerinizden birinin para ya da sağlık durumu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sigorta, miras ya da aylık bağlatma ile ilgili görüşme ya da katılım yapabilirsiniz.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 İkizler Burcu ( 22 Mayıs- 22 Haziran) 

İkizler burcunu bu hafta genelde iyi gelişmeler bekliyor. Size ve aile üyelerinin eline bazı kaynaklardan gelen para ile rahatlayabilirsiniz. Bu hafta yakın çevre ya da ailenizden bir kadının hayatındaki bir gelişme, herkesin ona odaklanmasına neden olabilir. Bu hafta kadınlar kararlarınız ve faaliyetlerinizle ilgili sizi etkileyebilir ve bu etkiler uzun süreli olabilir. İş ilişkileri açısından güzel gelişmelerin olacağı bir hafta sizi bekliyor. İş ile ilgili bazı görevleriniz var ancak bu işler başka bir bölgedeki bir kişiyle bağlantılı olacak. İş planlarınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Uygulamada verimlilik elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızı sabote etmenizin mümkün olduğu bir hafta. Bilerek kalıcı ya da geçici bir ayrılığa neden olabilirsiniz. Bu hafta süresince hoşlanmayacağınız olaylarla karşılaşmanız mümkün. Bir kişinin yardımınıza ihtiyacı var ve sizinle görüşme talebi isteyebilir. Geri çevirmeyin. 

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Yengeç Burcu ( 23 Haziran- 22 Temmuz)

 Yengeç burcu için bu hafta finansal faaliyetlerinize odaklanmanız gereken bir hafta. İş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz ya da girişimciliğinizi öne çıkartarak yeni faaliyetler başlatabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ya da arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde yeni mesafeler kat edebilirsiniz. Yeni hedefleriniz var. Bu hafta süresince, evliliklerinde ciddi sorunlar yaşayan akrabalarınız olabilir. Sizin yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyaç duyabilirler. İnatçı davranışları nedeniyle uzlaştırmada zorlanabilirsiniz.

Çalıştığınız işte daha fazla sorumluluk hissedeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Eski sevgiliden ya da size hayran birinden bir haber veya sürpriz gelebilir. Yakın çevrenizden bir kişiyle tartışma ortamı olabilir, fazla muhalefet olmayın..

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Aslan Burcu ( 23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan burcu kişisini bu hafta sevdiğinizle ya da ailenizle ilgili, rahatsız edici ve endişe verici bir durumdan kurtulacağını söyleyebiliriz. Geçmişinizden biriyle de ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bazı plan ve projeleriniz var ve bu hafta bunlarda ilgili gelişmeler olabilir. Bazen kontrol edemeyebilirsiniz. Aile, aşk ya da çocuklarla ilgili bazı durumlar olabilir. İnzivadan sıkıldınız ve tatil planları yapmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta sağlık problemleriniz için çalışacağınız bir hafta. Terapi ya da tedavi görmeyi deneyin. İmkânınız varsa bir kaplıca ya da sağlık kurumunda tedavinizi görün. Hafta sonu özellikle çalıştığınız işteki üst düzey kişiyle ilgili alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Aslan Burcu ( 23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan burcu kişisini bu hafta sevdiğinizle ya da ailenizle ilgili, rahatsız edici ve endişe verici bir durumdan kurtulacağını söyleyebiliriz. Geçmişinizden biriyle de ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bazı plan ve projeleriniz var ve bu hafta bunlarda ilgili gelişmeler olabilir. Bazen kontrol edemeyebilirsiniz. Aile, aşk ya da çocuklarla ilgili bazı durumlar olabilir. İnzivadan sıkıldınız ve tatil planları yapmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta sağlık problemleriniz için çalışacağınız bir hafta. Terapi ya da tedavi görmeyi deneyin. İmkânınız varsa bir kaplıca ya da sağlık kurumunda tedavinizi görün. Hafta sonu özellikle çalıştığınız işteki üst düzey kişiyle ilgili alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak burcu için bu hafta, rahatınızı ve huzurunuzu bozacak işlerle ilgilenebilirsiniz. Ev ya da iş çevrenizde çözmeniz gereken sorun ve problemlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Temkinli davranarak her şeyi yoluna koyabilirsiniz. Ev işlerinde iyi bir performans gösterebilirsiniz zaten titizliğiniz evinize gösterdiğiniz özeninde bir göstergesi. Kariyerinizle ilgili görüşmeler ayarlayabilir, kazançlarınızla ilgili tavsiyeler isteyebilir ve uzun vadede bir proje düşünüyorsanız, bu hafta bunlara adapte olmaya bakın. 16 Haziran’dan evvel bu işlerinizi tamamlamanız önerilir.

Sizden uzakta yaşayan sevdiğiniz birkaç kişinin sizden yardım talebi olabilir. Yardım etmenizi isteyebilirler ve siz de yardım edebilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Stresten kaçınmanız gereken zamanlardasınız.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Terazi Burcu ( 23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi burçları bu haftayı evindeki eksiklikleri ya da yenilemeleri yapmakla geçirebilir. Onarımlar, mobilyaların yerini değiştirme gibi işleri yapmanız için uygun dönemdesiniz. Olumlu bu durumları aile sorunlarını çözmek için de kullanabilirsiniz. Bu hafta sizler için yenilikler haftası. Kariyer ya da iş planlarınızda yenilikler yapabilirsiniz. Yeni müşteriler ve yeni aktivitelerin bol olacağı bir hafta. İş görüşmeleri ayarlamak, eğitiminize devam etmek ve önemli imzalar atmak için uygun bir hafta. Bazı finansal durumlar ortaya çıkabilir. Pratik oluşunuz sayesinde zor durumların üstesinden gelebilirsiniz. Seyahat planınız olabilir ve biletinizi dahi satın alabilirsiniz. Yapacağınız her işi 16 Haziran’dan önce tamamlayın çünkü bu tarihten sonra aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Sağlık konusunda da dikkatli olun ve gerekli tedbirlerinizi alın.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Akrep Burcu ( 23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep burcu bu hafta ailevi ve mesleki konularda sıkıntılar yaşayacak olsa da panik yapmadığınızda işleri kolaylıkla yoluna koyacağınızı göreceksiniz. Olayları abartmayın. Bazı sorunlarınız var ve bu hafta içinde pek çoğu doğal yollardan çözüme kavuşabilir. Yöneticiniz ya da ailenizden birinin vereceğiniz kararlarınızda ya da beklentilerinizdeki etkisi önemli olacak. Bu hafta düşüncelerinizdeki karmaşalardan kurtulabileceksiniz. Bu da önceliğiniz olan hedeflerinize ve planlarınıza odaklanmanız sağlayacak. Hafta boyunca küçükte olsa bazı nakit gelirleriniz olabilir. 5 Haziran ya da sonrasında bir kazanç kapınız kapanabilir. Ancak yeteneklerinizi kullanarak kendinize başka gelir imkânları yaratabilirsiniz. İnatçı kişiliğiniz yılmamayı öğretiyor size. Hafta sonu sizi şaşırtan bir haber alabilirsiniz. Gelecekte sizin için önemli olan bazı durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Şiir yazmak, romana başlamak, senaryo gibi yaratıcı çalışmalarda bulunmak için ideal bir dönemdesiniz.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Yay Burcu( 22 Kasım- 21 Aralık)

Yay burçları için bu hafta, daha önce başlamış olduğunuz projelere ve sözleşmelere odaklanması gereken bir hafta. Bu hafta tüm işlerinizi daha kolay halledebileceksiniz. Kendimizi ifade ederken hislerimizi ön plana çıkartabiliriz. Duygularınızı kolayca ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bir durumdan dolayı birilerini ikna etmeniz gerekirse, duygularına hitap edin ve duygusal iletişim kurun.

Önemli kararlar almanız gerektiğinde biraz kendinizle baş başa kalın ve kararın sizin için doğru olup olmadığını sorgulayın. 5 Haziran’da yarı gölgeli ay tutulması meydana gelecek. Bu da eğer bir ortakla çalışıyorsanız, ortaklığınızı bitirip artık yola tek devam etme kararı almanıza dahi yol açabilir. Hafta sonu finansal konuda bir haber alabilirsiniz, bu da sizin harekete geçmenize neden olabilir. Bu hafta içinde ortak sermaye, yatırım, kredi, sigorta gibi işlerinizi halletmeniz önerilir.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Oğlak Burcu( 22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak burçları için bu hafta, ortaklık ve evlilik gibi önemli işlere odaklanacaklar. Bu işlerle ilgili görüşmelerinizi ertelememeye özen gösterin. Evrak işlerinizi de 16 Haziran’dan evvel halletmeye özen gösterin. Bu hafta tam da işlerinizi yoluna koyabileceğiniz zamanlar. Bu hafta, yüksek rütbe sahibi bir kişi ya da bir akrabanız, hayatınız üzerinde önemli bir rol oynayacak. Hayatınızda bazı önemli gelişmelerin olacağı bir hafta içindesiniz. İyi değerlendirin. Oldukça şanslı bir haftadasınız. Önemli bir toplantıya katılabilirsiniz bu da işle ilgili yeni bir döneme gireceğinizin habercisi. Aile ya da işle ilgili bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bu hafta içinde yeni kişilerle tanışabilir, dostluklar kurulabilir, spor ya da kültürel etkinliklere katılabilir, romantik bir ilişki yaşayabilirsiniz.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Kova burcu( 22 Ocak- 19 Şubat)

Kova burçları, çalışma şartları ile ilgili durumlarınızı bu hafta içinde gözden geçirmenizde yarar var. Evrak işlerinizi de bu hafta içinde tamamlayın. Keyifli zamanlar geçireceğiniz bir haftadasınız. 5 Haziran’dan itibaren yarım kalan projelerinizi tamamlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Biraz çok çaba göstermeniz gerekse de tüm işlerinizi halledeceksiniz. Şansınızı iyi değerlendirin. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Başlamış olduğunuz bir tedaviniz varsa, yarıda bırakmayın. İşyerinizde meydana gelecek sürpriz bir değişiklik, sizi ve ailenizi etkileyecektir. Maddi konularda oldukça hırslısınız ve bu da mücadele etmenizi sağlıyor. Daha önce görüştüğünüz biriyle yeni başlangıç yapabilir ya da yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu da güzel bir birliktelik demektir sizin için. Uzun zamandır çaba harcadığın pek çok işin olumlu karşılığını alacaksın.

1 Haziran 2020 - 7 Haziran 2020 Balık Burcu( 20 Şubat- 20 Mart)

Balık burçları bu dönemde geçmişle ilgili bazı konulara takılabilir ve kafaları karışabilir. Bu hafta çevrenizdeki kişilere dikkat edin. Bu hafta insanların size yalan söylemesine izin vermeyin ve siz de yalan söylemeyin. İyi niyetle söylemiş olacağınız bir yalan, şimdilik durumu kurtarsa da ileride daha zor durumda kalmanıza neden olabilir. Maddi anlamda iyi bir dönemdesiniz. Bir ev istiyorsanız satın alabilir ya da istediğiniz mobilyalara sahip olabilirsiniz. Uzun süredir yoğun çalışıyorsunuz, bir süre daha bu durum devam edecek. Ancak bu çalışmanızın ödülünü alabilirsiniz. Statünle ya da kariyerinle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Aile ve gayrimenkul alanlarında gelişmeler yaşayabilirsiniz.