Şok marketler her hafta düzenlediği aktüel kataloğu ile vatandaşların ilgisini çekmeyi başarıyor. Ekonomide meydana gelen dalgalanmalar sonrasında pek çok ürünün fiyatı zamlandı. Market raflarındaki fiyat etiketleri sürekli olarak değişmeye devam ediyor. Böyle olunca vatandaşlar indirimli ürünleri satın almak için marketlerin indirim broşürlerini kontrol etmeye devam ediyorlar.

En büyü indirimleri yaparak vatandaşlara pek çok kolaylık sağlayan marketlerin başında ŞOK marketler zinciri geliyor. Market son olarak 24 Ağustos 2022 tarihli indirim broşürünü yayınladı. Birbirinden farklı ürünler indirimli halleriyle satışa sunulacak.

24 Ağustos 2022 İndirimli Ürünler Broşürü Yayınlandı

Şok marketler tarafından yayınlanan 24 Ağustos 2022 tarihli indirim kataloğu yayınlandı. İndirim süresinin 31 Ağustos 2022 tarihine kadar devam etmesine karar verildi. Özellikle okulların açılmasına az bir zaman kalmışken kırtasiye ürünleri de market raflarındaki yerini alacak. Markete gitmeye gerek kalmadan marketin online uygulaması CepteŞok uygulaması ile birlikte tüm ürünlere üstelik ücretsiz kargo imkanı ile sahip olmak mümkün olacak.

Hangi Ürünler İndirimli Satılacak?

Portakaldan bile daha fazla C vitamini var! İşte faydaları saymakla bitmeyen şifalı o bitki Portakaldan bile daha fazla C vitamini var! İşte faydaları saymakla bitmeyen şifalı o bitki

24 Ağustos 2022 tarihinden itibaren yeni indirimli ürünlerin ne olacağı da merak konusu oldu. Özellikle evde spor yapmak isteyenler için Urevo 2.5 HP Katlanabilir Koşu Bandı 4.799 liradan satışa sunulacak. Kilosunu kontrol altına almak isteyenler için ise Medisana 99374 Bluetooth Vücut Analizli Baskül fiyatı 419 lira olacak. Gezmeyi sevenler için Cybersoul X3 Pro 300W Elektrikli Scooter fiyatı 8.699 lira olarak açıklandı. Sıcak havalarda daha rahat zaman geçirmek isteyenler Süsler SV 1805 Ayaklı Vantilatör 929 liradan satışa çıkarılacak. Evinin beyaz eşya malzemelerini tamamlamak isteyenler için Altus marka 1000 devir 9 kilo çamaşır makinesi 5.699 lira olacak. Altus 9 kilo çamaşır kurutma makinesi 5.059 liradan satışa sunulacak. Sandık tipi aynı marka derin dondurucu 4.199 lira olacak.

Şok marketlerde bu hafta boyunca 25 lira üzerinde alışveriş yapanlar 3 adet 75 gram ağırlığında SuperFresh marka ton balığını 38 liraya alabilecekler. 4 adet 1 litrelik Fruko Pet Gazoz ise 30 lira olacak.