Müsabakadan sonra yaşanan kavga soyunma odasına kadar taştı...

İŞTE KÜFÜRLÜ TARTIŞMANIN DETAYLARI

Kontra Sports'un haberine göre maç sonunda soyunma odası koridorlarında “İnşallah küme düşersiniz” diyen Kaleci İrfan Can’a Giresunsporlu Kadir Seven; “S.’tir git buradan şikeci.” şeklinde cevap verdi.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT: "HERKES BİZE DÜŞMAN"

İrfan Can, "Maçla ilgili çok konuşulacak bir şey yok. Maçtan sonra yaşananları herkes gördük. Çok üzüldük. Onlar İstanbul'a gelince biz misafirperver olarak karşılıyoruz. Saçma müzikler açılıyor. Bu Fenerbahçe düşmanlığı neden var, bilmiyoruz. Her oynadığımız rakip bize düşman oluyor. Biz burada futbol oynuyoruz, puanlar kazanılacak, kaybedilecek ama böyle... Kaleci Ferhat ağabey, çok severim kendisini ama bu kadar zamana oynanır mı, Alper Uludağ bir şeyler yapıyor. Bunlar çok iğrenç gözüküyor dışarıdan. Biz bu yapılanları unutmayacağız. Bundan sonra biz buna göre davranacağız." diye konuştu.

Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım" Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım"

İrfan Can ayrıca, "Ceza almaktan da korkuyorum. Yapacak bir şey yok. Daha bitmedi. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Rakibimizin de maçı var, kaybedecekler. Bugün burada yapılanlar hoş olmadı. Türk futbolu neden gelişmiyor, bugün en büyük örneğini gördük. Camia olarak bunu unutmayacağız. Gerçekten herkeste Fenerbahçe düşmanlığı var. Bunu anlamıyoruz. İnanılmaz bir durum. İnşallah bir daha Giresun'dan geçmeyiz" sözlerini sarf etti.