Kasımpaşa'ya karşı oynanan hazırlık maçında 60. dakikada oyuna giren Haris Seferovic, kronometre 65.30'u gösterdiğinde fileleri havalandırmayı başardı.

Seferovic, 2-1 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARA TEŞEKKÜR EDERİM"

"Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Beni çok güzel karşıladılar. Umarım ki ben de onları mutlu edeceğim ve burada daha da iyi atmosferler göreceğiz."

Galatasaray'ın transfer listesindeydi, kadro dışı kaldı! Galatasaray'ın transfer listesindeydi, kadro dışı kaldı!

"ÖNEMLİ OLAN KİMİN GOL ATTIĞI DEĞİL"

"Gol için bir rakam vermek istemiyorum. Bir rakam verince herkesin üzerine baskı oluyor. Önemli olan kimin gol attığı değil takımın kazanması. Takım iyi oynar, ben gol atarım. Takım olarak hareket etmek önemli. İyi bir takımımız var. İyi şeyler başaracağımıza inanıyorum."

"ADAPTE OLMAM ÖNEMLİ"

"Benim takımıma adapte olmam önemli. Birlikte oynayabilmek önemli. Bu maç kötü değildi. 2 hafta daha var çalışmak için. En önemlisi her maçtan 3 puan almaktır. Biz bunun için mücadele edeceğiz."

"BENİM İÇİN ÖZEL BİR DENEYİMDİ"

"Benim için özel bir deneyimdi taraftarla üçlü çekmek. Burada güzel bir şey var. Umarım buna da kısa süre içinde adapte olurum."

"G.SARAY, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ"

"Galatasaray'ın ismini herkes çok iyi biliyor. Ne kadar kupası olduğunu, başarılı olduğunu, tarihini herkes iyi biliyor. Galatasaray, Türkiye'nin en büyüğü. Galatasaray istediği zaman dolayısıyla benim için en iyi seçenek Galatasaray'dı. Çünkü ben Türkiye'nin en büyük takımındayım. Son sezon ne olduğu önemli değil. Biz burada büyük başarılara imza atacağız."

(Sporx)