Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu bu teklife sıcak bakıyor. İşte ayrıntılar...

YILLIK 1.5 MİLYON EURO

Galatasaray ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan 37 yaşınrdaki Fransız santrfor Bafetimbi Gomis'e ciddi bir teklif geldi. Suudi Arabistan kulübü Al Taawon'un Gomis'e yıllık 1.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

OYUNCU SICAK BAKIYOR

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

Bafetimbi Gomis'in, sözleşmesi sezon sonunda biteceği için bu cazip teklife sıcak baktığı öğrenildi. Gomis'in transferi ile ilgili olarak son sözü ise Okan Buruk söyleyecek.

GALATASARAY'IN KURTARICISI OLDU

Zira Seferovic'ten istediği verimi alamayan başarılı teknik adamın nasıl karar vereceği merak konusu oldu. Icardi'nin de çalkantılı özel hayatı nedeniyle zor bir kararın eşiğinde olduğu olduğu ifade ediliyor. Attığı kritik gollerle birçok maçta Galatasaray'ın kurtarıcısı olan tecrübeli santrforun ayrılışına izin vermek o kadar kolay bir karar olmayacak.

BURUK İÇİN ZOR KARAR

Eğer ocak ayındaki ara transfer döneminde santrfor transferi yapılması söz konusu olursa Okan Buruk'un Gomis'in ayrılışına onay verebileceği ifade ediliyor.. Gomis, bu sezon Galatasaray forması ile 4'ü ilk 11'de olmak üzere 8 lig maçına çıktı. Fransız santrfor bu maçlarda 4 kez fileleri sarsmayı başardı.

GOMIS BU SEZON NE YAPTI?

37 yaşındaki Bafetimbi Gomis, Galatasaray ile bu sezon çıktığı 8 maça çıktı. Fransız forvet bu karşılaşmalarda 4 gol kaydetti. Fransız golcü, 8 maçın 4'ünde ilk 11'de sahaya çıktı. Gomis bu maçlarda 354 dakika görev aldı. Gomis'in sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılında sona erecek.

(Takvim)