Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın son durumuyla ilgili şu sözleri kullandı:

"Torrent, veriler ve istatistikler silindiği için Fatih Terim'i Guardiola'ya şikayet etmiş. Guardiola da 'Türkiye'de böyle şeyler olur. Devam et.' demiş. Bu bilgiyi bizzat Galatasaray yönetiminden aldım." dedi.

RIDVAN DİLMEN: "TORRENT KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR"

"Torrent kendini düşünüyor, tıpkı Valerien Ismael gibi. Bugün Babel'i Morutan'dan önde görebilirsin ancak seneye olacak isim Babel değil, Morutan."

"Morutan, oynamak isteyen bir oyuncu. Kariyerinde ilk defa ülkesinin dışına çıkan bir oyuncu oynamazsa tabii ki de içine kapanır."

"7+4 kuralından devam edersek Kerem hariç Galatasaray'a 3 tane iyi yerli oyuncu lazım, Kerem de giderse 5 tane lazım. O iki kişilik oynuyor çünkü."

"Galatasaray bu durumları atlatır, büyük camiadır ancak seçim sürecini doğru yönetemezse gelecek sezona 2-0 geride başlar."

SERDAR ALİ ÇELİKLER: "OKAN BURUK GELİYOR"

Fatih Terim'in eski avukatından başkanlık hamlesi Fatih Terim'in eski avukatından başkanlık hamlesi

"Galatasaray'da daha seçim olacak, ödemeler var, Torrent'in tazminatı var sonra Okan Buruk takımın başına geçecek. Galatasaray'a da en az 4 transfer şart. Santrafor, sağ öne bir futbolcu, 6 numara ve 8 numara. Galatasaray'ın defans hattı ve kalecisi son derece iyi."

(GsGazete)