FUTBOL

Güven Taner'den Okan Buruk sözleri: "Beşiktaşlıyım ama..."

A Spor yorumcusu Güven Taner, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a haksız eleştiri yapıldığını söyledi.

Abone Ol

Duayen yorumcu, medyanın Okan Buruk'a fazla yüklendiğini itiraf etti.

"OLACAK İŞ DEĞİL"

"Bu adam küme düşmeyi 2 maçla kurtarmış takımı aldı 2 sene üst üste şampiyon yapacak neredeyse halen eleştiri alıyor. Olacak iş değil. Ben Beşiktaşlıyım ama haksızlık varsa söylerim. Diyelim şampiyon olamadı başarısız mı olacak? Ödeme sıkıntıları var dediler en iyi adamı Boey'i sattınız sezon ortasında yönetim takımı beksiz bıraktı. Hocanın ne günahı var? Sezon başında yapılan gereksiz transferleri saymıyorum bile."

"AVRUPA'DA KÖTÜ DEĞİLDİ"

"Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmadı. Elemelerden geçip katıldı bunu unutmayın. Kopenhag'a elendi ama kendi bütçesinin 2 katı Manchester United o grubu 4.bitirdi. Avrupa'da kötü değildi Galatasaray. Bir tek Sparta Prag'a elendikleri turda eleştirimi yaparım o kadar. Çünkü ne olursa olsun evinde 1-0 yendiğin turu vermemen gerekirdi."

"BUNLARA İHTİYACIMIZ VAR"

"Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Galatasaray'da Okan Buruk, Fenerbahçe'de İsmail Kartal gibi hocalara ihtiyacımız var. Niye yabancı hocalara yıllık 5-10 milyon Euro maaş verelim? Biraz da kendi içimizden çıkan insanları koruyalım. Gitsinler Avrupa'da başarılı olsunlar destekleyelim. Hep macera arıyoruz kendimize." dedi.

Abone Ol