Güvercin 5. bölüm ile bugün saat 20.00'de star tv ekranlarına gelecek. Güvercin yeni bölüm fragmanı dizi bittikten kısa süre sonra burada olacak. Güvercin 5. bölüm ön izleme yayınlandı.

Güvercin 5. Bölüm Fragmanı (Yeni bölüm fragmanı Yayınlandı mı?)

Güvercin 4. bölümde neler yaşlandı? Zülüf konağa geri dönüyor.
Zülüf, geçmişte bu cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğini bulmak ve babasının adını temize çıkarmak için konağa dönmüştür. Kenan'a artık kan dökülmemesi ve her şeyin yoluna girmesi için döndüğünü söylemek zorunda kalır. Kenan'sa Zülüf'ün konağa dönmesiyle içten içe umutlanır. Kevsa ve Celil, Ökkeş'i içeriden çıkarmanın derdindedir. Zülüf, yıllardır sakladığı tesbih tanesiyle bu işi çözmesinin hiç de kolay olmadığının farkına varır. 

Güvercin dizisinin 'Ökkeş'i Genco Özak ile röportaj 

Güvercin dizisinde 'Ökkeş' karakterine hayat veren Genco Özak, diziye dair sorularımız yanıtladı: “Ben sadece Ökkeş'i anlamaya çalışıyorum. Babasının bir cinayetle öldürülmüş olmasının etkilerini görmeye çalışıyorum.”

Öncelikle sizi daha yakından tanıyalım, Genco Özak kimdir?

Şubat 1992’de İstanbul’da doğdum . Hukuk fakültesi öğrencisiyim henüz mezun olmadım. 2014 yılından beri oyunculuk yapıyorum.

Oyunculuğa olan ilginizi ne zaman keşfettiniz? Oyunculuktaki hedefleriniz neler?

Ben her zaman oyun oynamayı çok sevdim ve şu anda da mesleğim bu. İzlemekten çok keyif aldığım ve bu işi başarıyla yapan oyuncular var; umarım ben de bir gün o seviyede olurum

Güvercin’i ilk okuduğunuzda ne hissettiniz? Projeye dahil olma sürecini anlatabilir misiniz?

Bana gelen proje dosyasında benimle hangi karakter için görüşmek istedikleri yazmıyordu ve çok heyecanlandım, okudum ve Ökkeş rolüne hayran oldum. Ökkeş’i oynamak istiyordum. Sonra yapımdan Ökkeş karakteri için 2 tane deneme çekimi sahnesi geldi. Sonrasında Altan Dönmez ile tanıştık, hocayla deneme çekimi yaptık. Deneme çekimi 15 dakika sürdü fakat hocayla proje üstüne 1 saat sohbet ettik. Bundan sonraki süreç kendiliğinden gelişti ve Güvercin projesine Ökkeş karakteri olarak dahil oldum.