Ankara'ya 1 Aralık günü ilk kar düştü. Peki Ankara kar yağışı sürecek mi Ankara valiliği okulları tatil edecek mi? Ankara Kar yağışı ve Ankara 4 günlük hava durumu haberimizin detaylarında.

NOT: VİDEO ARŞİVDEN ALINMIŞTIR

İstanbul ve Ankara’da kar yağışının ne zaman başlayacağı merak konusu. Kar ne zaman yağacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerini yayınlıyor. Kış aylarının gelmesi ile beraber vatandaşlar bu açıklamaları daha yakından takip etmeye başladılar. 1 Aralık’ta ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin yağışlı geçeceği öngörülüyor.

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İstanbul ve Ankara’da yaşayan vatandaşlar kar yağışının ne zaman başlayacağını öğrenmek istiyorlar.  5 günlük Ankara ve İstanbul hava durumu haberimizde sizlerle.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara kar yağışı sonrası Ankara valiliğinden herhangi bir açıklama gelmedi. Okullar saati ve gününde devam edecek. Ankara okul tatili için bir açıklama gelirse buradan yayınlanacak.