13 Aralık Cuma gününe özel seçilmiş en anlamlı Cuma mesajları, en sevilen en çok kullanılan ve sosyal medyada en fazla paylaşılan resimli cuma mesajları haberimizde. Google üzerinden en çok kullanılan güncel cuma mesajlarını sevdiklerinizle paylaşıp SMS olarak göndererek onları hatırladığınızı gösterebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. İşte kısa, uzun en anlamlı cuma mesajları…

İsterseniz WhatsApp yoluyla dilerseniz Instagram yoluyla dilerseniz Twitter ve Facebook yoluyla uzaklardaki akrabalarınıza, dostlarınıza resimli cuma mesajlarını gönderebilirsiniz. 13 Aralık hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile hem hatırlayın hem de hatırlanmanın mutluluğuna ulaşın...

Anlamlı Cuma mesajlarını isterseniz galerimizden isterseniz videolu olarak izleyebilirsiniz.

13 KASIM ANLAMLI CUMA MESAJLARI BURADA

Yeni gün ülkemize barış, sevgi, huzur ve kardeşlik getirsin. Bu cuma yeniden birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze vesile olsun. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duamı sana emanet ederim. Allahim beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Ya Rab! Evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme. Hayırlı Cumalar.

Allah'ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol oIlun! Hayırlı Cumalar…

Allah'ım! Ruhumu daraItma, kaIbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yoIundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. HayırIı Cumalar.

Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı Cumalar.

HAYIRLI CUMALAR