2019 yılında Black Friday Efsane Cuma indirimleri kapsamında Türkiye genelinde online ve sektörel alışveriş oranları artmıştı. 2020 yılında da daha kuvvetli bir etki bekleyen uzmanlar koronavirüs salgınının online alışveriş kullanımı artırdığına dikkat çekiyorlar.

27 KASIM TARİHİNDE BAŞLAYACAK

Black Friday Efsane Cuma indirimleri 27 Kasım günü başlayacak.

Online alışveriş mağazalarında gece saat 00.00 itibariyle başlayacak indirimlerin ilk yoğun olarak kullanılması bekleniyor. Mağazaların ise indirim kampanyasını en az 1 gün en fazla ise 3 gün sürdüreceği öngörülüyor.

İndirim kampanyası ile birlikte sadece online alışverişlerde değil alışveriş merkezlerinde, bayilerde, satış mağazalarında, AVM'lerde diğer tüm reel sektörde indirim kampanyalarının düzenleneceği tahmin ediliyor.

Trendyol:  Efsane indirim günler'e 25 Kasım saat 00:00'da başlıyor. 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe geçerli olacak.

Zara:  Zara Black Friday 2020 indirimleri 22 Kasım Perşembe gecesi saat 22:00 den sonra başlayacak. Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Stradiverius, Pull and Bear, gibi mağazalarda %50’ye varan indirimler ile beğenip almak istediğiniz her şey için şimdi tam sırası.