Hepsiburada Efsane cuma indirimlerinde son güne girildi. SOn gün yeni kampanyalar ile Black Friday'ı güzel kapatmak isteyen Hepsiburada yetkilileri %70'e yakın indirimler yapmaya başladı. Hepsiburada Efsane Cuma özel sayfasına gitmek için;

Hepsiburada Efsane Cuma Son Gün TIKLAYIN

-Hepsiburada Efsane Cuma'ya ilgi Kargo ağını çökertti

Alışveriş çılgınlığı Kara Cuma (Black Friday) e-ticaret ve perakende de büyük bir yoğunluk yarattı. Çok sayıda e-ticaret platformu ve marka büyük indirimleri yapmak için 29 Kasım Cuma tarihini beklemezken indirimleri bir hafta öncesinden başlattı.

BLACK FRİDAY CUMAYI BEKLEMEDEN ALIŞVERİŞE YÜKLENDİK

YÜZDE 80’e varan indirimlerle ‘Süper Cuma’ isimli kampanyalarının dün 20.00’de başladığını ve bu gece yarısına kadar devam edeceğini bildiren Gittigidiyor Genel Müdürü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı, “Bu kampanyanın öncesinde bir hafta boyunca farklı indirim kampanyaları düzenledik. Bu dönemde satışlarımızın bir önceki haftayla kıyaslandığında yüzde 15 arttığını gördük. Bu hafta en çok satılan ürünlerin başında cep telefonu yer aldı. Bunu sırasıyla televizyon, lastik, elektrikli süpürge, dizüstü bilgisayar ve kombi takip etti. Tüketici talebinin ise en çok Kara Cuma’nın asıl günü olan bugün artacağını öngörüyoruz. Birçok markanın da sadece bugüne özel kampanya yaptığını görüyoruz” diye konuştu. Kantarcı, bugün yapılacak alışverişin geçen yılki Süper Cuma’ya göre en az 2 kat artacağını söyledi.