Kurşun 4. bölümünde neler olacak? Kurşun 4.bölüm full ve tek parça izlemek için sayfamızdaki resmi bağlantıları kullanabilirsiniz. Kurşun dizisi yeni bölümünde acaba neler olacak?

Kurşun 4.bölüm TEK PARÇA izlemek için TIKLAYIN

Bu sezon Fox Tv'nin iddialı dizileri arasında yer alan Kurşun yayınlandığı ilk günden bu yana izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Özgün ve çarpıcı konusu ile büyük bir izleyici kitlesi yakalayan dizinin başrollerini Engin Altandüzyatan ve Burçin Terzioğlu gibi deneyimli isimler paylaşıyor. Heyecan, adalet, güven, mücade ve aşk gibi konuların işlendiği dizi gelecek bölümlerle de oldukça iddialı görünüyor. Her bölümde tansiyonun yükseldiği dizinin son bölümü yine izleyenleri merak içinde bırakmıştı. Kurşun son bmlümde neler oldu, Kurşun yeni bölümde neler olacak işte detaylar ve Kurşun yeni bölüm fragmanı...

Kurşun 3. Bölümde Neler Oldu?

Savcı Orhan, gazeteci Leyla’ya kendisi için ne kadar önemli olduğunu söylerek ona olan aşkını açık ediyor. Nuri Kargı, Savcı Orhan’ı köşeye sıkıştırmak için hamleler yaparken bir taraftan da satın alabileceği insanları arıyor. Gizli tanık Gülce korunmak için Orhan Atmaca'nın evine sığınıyor. Ancak Orhan farkında, Nuri Kargı'ya ulaşmak ve planlarını çözmek için Gülce'nin evinde saklanması yetmez. Fazlası gerek. Ve Orhan, Gülce'yi ateşe atacak o büyük planı kuruyor.

Kurşun 4.bölüm Basın Bildirisi