FOX Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor sevenlerini ekrana kitlemeye devam ediyor. Her perşembe yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

MUCİZE DOKTOR 11.BÖLÜM FRAGMANI

Mucize Doktor 11. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra sitemizde güncellenecektir. 

PEKİ MUCİZE DOKTOR 10. BÖLÜMDE NELER OLDU? Ali Neler yaşadı?

Ali, markette yaşadığı olay karşısında hissizdir. Oysa tecrübe etmesi gereken yeni duygular vardır. Nazlı ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır; Tanju'nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorundadır. Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.

MUCİZE DOKTOR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp uyarladı.

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan “Mucize Doktor”un ilk bölüm tanıtımında başrolde yer alan Taner Ölmez’in izleyicinin alışık olmadığı bir rolle ekrana geleceğine şahit olmak mümkün.