Zara Black Friday indirimleri başlıyor bugün saat 21.00'de online'da (www.zara.com.tr) yarın sabahtan itibaren tüm Zara mağazalarında Black Friday indirimi başlıyor... Bir çok marka Black Friday için özel indirimler gerçekleştiriyor. Zara'da indirimin ne zaman yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. 

Zara Black Friday indirimleri 2019! Tüketicilerin beklediği Black Friday indirimleri çeşitli markalarda başladı. Vatandaşlar indirim kampanyaları ile ilgili detayları merakla araştırıyor. İşte Zara Black Friday indirimleri ile ilgili detaylar.

Zara Black Friday İndirimleri başladı (2019) Zara:  Zara Black Friday 2019 indirimleri 22 Kasım Perşembe gecesi saat 22:00 den sonra başlayacak. Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Stradiverius, Pull and Bear, gibi mağazalarda %50’ye varan indirimler ile beğenip almak istediğiniz her şey için şimdi tam sırası.

ZARA İNDİRİMLERİ

Zara Black Friday 2019 indirimleri 22 Kasım Perşembe gecesi saat 22:00 den sonra başlayacak. Zara, Zara Home, Bershka, Oysho, Stradiverius, Pull and Bear, gibi mağazalarda %50'ye varan indirimler ile beğenip almak istediğiniz her şey için şimdi tam sırası.